• Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 40x77gr Maxi - 1
  • Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 40x77gr Maxi - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMaxi

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 40x77gr

Μαλακό και απορροφητικό

Υδατοδιαλυτό, από 100% φυσική χαρτόμαζα

Φύλλα ανά ρολό: 210 διπλά φύλλα

Βάρος: 85gr /ρολό

Μήκος: 23m

Ύψος: 9,8cm

11418
5202505010125
10,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Garden flower χαρτί υγείας λευκό 3φυλλο 10τεμ

Το χαρτί υγείας Garden Flower είναι λευκό, τριφυλλο και περιέχει 10 τεμάχια. Είναι κατάλληλο για την προσωπική υγιεινή και τη χρήση στο μπάνιο. Η συσκευασία περιέχει 10 ρολά χαρτιού υγείας Garden Flower.
Τιμή 2,93 €

Χαρτί υγείας super 40x130gr

Αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 40 ρολλά χαρτιού υγείας, με κάθε ρολό να ζυγίζει 130 γραμμάρια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολό περιέχει περίπου 130 γραμμάρια χαρτιού.

Τιμή 16,16 €

Save plus χαρτί υγείας φύλλο-φύλλο 10,5x18cm 36x250τεμ

Το Save Plus χαρτί υγείας είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι και γραφείο. Με τις διαστάσεις 10,5x18cm και τη συσκευασία 36x250τεμ, προσφέρει ανθεκτικότητα και απαλότητα σε κάθε χρήση. Μη διστάσετε να αποκτήσετε το Save Plus χαρτί υγείας για να απολαύσετε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 28,98 €

Endless χαρτί υγείας economy 2φυλλο 2x65gr

Το Endless economy χαρτί υγείας 2φυλλο 2x65gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και οικονομία στον τομέα της υγιεινής. Με την αξιόπιστη εταιρία Endless πίσω του, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτό το προϊόν θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Endless economy χαρτί υγείας και να απολαύσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία υγιεινής.
Τιμή 1,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark παχύρρευστη χλωρίνη ροζ 1,25lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,24 €

Endless ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων brilliant με λεμόνι 30τεμ

Οι νέες ταμπλέτες πλυντηρίου Endless Brilliant, χάρη στην ειδική τους σύνθεση με τεχνολογία Stream Tab διαλύονται γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια ισχυρή δράση καθαρισμού. Αφαιρούν εύκολα υπολείμματα τροφών, λεκέδων και καμένων λαδιών καθώς εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ευχάριστο άρωμα λεμονιού.

Τιμή 4,41 €

Καγιά ρίγανη 50gr

Ρίγανη της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

Τιμή 0,69 €

Poco loco σάλτσα dip medium mexicana 310gr

Η Poco loco σάλτσα dip medium mexicana 310gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική εμπειρία με μεξικάνικο τσίπος. Με τη μέτρια πικάντικη γεύση της, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στους δρόμους του Μεξικού με κάθε δείγμα. Απολαύστε την με τα αγαπημένα σας τσίπος, τάκος, ή όπως σας αρέσει! Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια γευστική εμπειρία με την Poco loco σάλτσα dip medium mexicana 310gr.
Τιμή 3,07 €