• Got2b ξηρό σαμπουάν extra fresh 200ml
  • Got2b ξηρό σαμπουάν extra fresh 200ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGot2B

Got2b ξηρό σαμπουάν extra fresh 200ml

Το Got2b ξηρό σαμπουάν extra fresh 200ml της εταιρίας Got2B είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να έχουν φρέσκα και λαμπερά μαλλιά όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα που απορροφά το λίπος και δίνει όγκο στα μαλλιά, το Got2b ξηρό σαμπουάν extra fresh 200ml είναι η απόλυτη λύση για γρήγορη ανανέωση και αίσθηση φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας με ένα μόνο πάτημα!
29543
5410091733377
3,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Ξηρό σαμπουάν για γενική χρήση Got2b Fresh It Up της Schwarzkopf, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Απορροφά την περίσσεια σμήγματος και τους ρύπους χωρίς να χρειάζεται η χρήση νερού.

Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι Τύποι

Δράση: Γενική Χρήση

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Head & shoulders σαμπουάν κατά της φαγούρας 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Itchy Scalp Care με ευκάλυπτο ανακουφίζει το τριχωτό της κεφαλής σας και καταπραΰνει τον κνησμό που προκαλεί η πιτυρίδα. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί. Το Itchy Scalp Care έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίζει όμορφα, ενυδατωμένα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής μέχρι και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Τιμή 3,53 €

Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml

Το Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε το δέρμα σας και να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει θαλάσσια ορυκτά, αυτό το σαμπουάν θα σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις καθημερινές βλάβες. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 1,92 €

Dermomed keir σαμπουάν balsamo 250ml

Το Dermomed keir σαμπουάν balsamo 250ml της εταιρίας Dermomed είναι ένα προϊόν που θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας και θα τα κάνει λαμπερά και υγιή. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει τα μαλλιά σας βαθιά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη ζημιά που προκαλείται από το styling και τη θερμότητα. Αφήνει τα μαλλιά σας μεταξένια, απαλά και ευωδιαστά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που προσφέρει!
Τιμή 1,27 €

Elvive σαμπουάν θρέψης coconut oil 400ml

Σαμπουάν με εκλεκτό έλαιο καρύδας για εντατική ενυδάτωση και μεταξένια λάμψη. Τα Κανονικά προς Ξηρά μαλλιά είναι συχνά τραχιά, θαμπά και χωρίς ζωντάνια. Χρειάζονται θρέψη που να μην τα βαραίνει, αλλά να τα αφήνει λαμπερά και όμορφα.

Τιμή 3,97 €

Κορυφαία προϊόντα

DeLux σόδα πλύσεως 500gr

Η σόδα πλύσεως της εταιρείας de Lux ενισχύει τη δράση κάθε απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Λειτουργεί ταυτόχρονα και ως αποσκληρυντικό.

Τιμή 1,06 €

Arion food χυμός νέκταρ ροδάκινο 1lt

Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση του καλοκαιριού με τον Arion food χυμό νέκταρ ροδάκινο 1lt. Απολαύστε την απαλή γεύση του ροδακινιού σε κάθε γουλιά και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές δροσιάς και απόλαυσης. Αποκτήστε τον Arion food χυμό νέκταρ ροδάκινο τώρα και απολαύστε το σε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 0,97 €

Arion food μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος 6x23gr

Οι μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με 6 μπάρες των 23gr, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη γεύση του και την πλούσια θρεπτική του αξία. Αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα τις μπάρες δημητριακών της Arion food και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση!
Τιμή 1,97 €

Giovanni σκεύος αλουμινίου 23,8x10,1x6 6τεμ

Το σκεύος αλουμινίου Giovanni είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με διαστάσεις 23,8x10,1x6 και ποσότητα 6 τεμάχια, αυτό το προϊόν σας προσφέρει την απόλυτη λύση για τη μαγειρική σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το σκεύος Giovanni είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα σκεύη στην αγορά, αγοράστε το Giovanni σήμερα!
Τιμή 1,41 €