• Dermomed keir σαμπουάν balsamo 250ml Dermomed - 1
  • Dermomed keir σαμπουάν balsamo 250ml Dermomed - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDermomed

Dermomed keir σαμπουάν balsamo 250ml

Το Dermomed keir σαμπουάν balsamo 250ml της εταιρίας Dermomed είναι ένα προϊόν που θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας και θα τα κάνει λαμπερά και υγιή. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει τα μαλλιά σας βαθιά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη ζημιά που προκαλείται από το styling και τη θερμότητα. Αφήνει τα μαλλιά σας μεταξένια, απαλά και ευωδιαστά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που προσφέρει!
20522
8054633836125
1,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Garnier botanic therapy σαμπουάν avocado oil & shea butter 400ml

Το Garnier botanic therapy σαμπουάν με αβοκάντο και βούτυρο shea 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος περιποιείται απαλά τα μαλλιά, ενυδατώνοντας τα βαθιά και δίνοντάς τους απαλότητα και λάμψη. Αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης, κάνοντας τα μαλλιά σας απαλά και ευκολοχτένιστα. Αποκτήστε το Garnier botanic therapy σαμπουάν σήμερα και ανανεώστε την εμφάνιση των μαλλιών σας!
Τιμή 3,54 €

Head & shoulders σαμπουάν μενθόλη 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Menthol καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους δροσερή αίσθηση μέντας και διαρκή προστασία από την πιτυρίδα. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί. Το σαμπουάν Menthol είναι σχεδιασμένο για να σας χαρίζει όμορφα και απαλά μαλλιά, βαθιά ενυδατωμένα και έως και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Τιμή 3,53 €

Head & shoulders σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης με καφεϊνη 360ml

Αυτό το σαμπουάν Head & Shoulders κατά της τριχόπτωσης με καφεΐνη 360ml είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν δύναμη και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του σύνθεση βοηθά στην ενίσχυση της τρίχας και στην μείωση της τριχόπτωσης, προσφέροντας ταυτόχρονα αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε δυνατά και υγιή μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 3,79 €

Elvive σαμπούαν hydra hyaluronic 400ml

Το ELVIVE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ HYDRA είναι ένα απαραίτητο προϊόν για την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας. Με την ειδική του φόρμουλα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά, κάνοντάς τα μαλακά και λαμπερά. Αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το ELVIVE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ HYDRA σήμερα και απολαύστε όμορφα και υγιή μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 3,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Carroten αντιηλιακό διάφανο spray men cooling SPF30 200ml

Ανακαλύψτε τη δροσιά και την προστασία που προσφέρει το Carroten αντιηλιακό διάφανο spray men cooling SPF30 200ml. Με αντηλιακή προστασία και δροσερή αίσθηση, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για τους άνδρες που αναζητούν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια των ηλιόλουστων ημερών. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον ήλιο με ασφάλεια και άνεση.
Τιμή 7,40 €

Veet αποτριχωτική κρέμα για ξηρές επιδερμίδες 100ml

Αφήστε πίσω σας τους έντονους ερεθισμούς και την τριχοφυΐα. Τώρα μπορείτε να αποφύγετε τα εξογκώματα και τα πρηξίματα που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση με την Αποτριχωτική Κρέμα Veet® για Ξηρό Δέρμα. Απλώς απλώστε την μεταξένια ενυδατική μας σύνθεση στο δέρμα σας, περιμένετε 5 λεπτά και αφαιρέστε την κρέμα και την τριχοφυΐα με την σπάτουλα Perfect Touch. Το αποτέλεσμα θα είναι μεταξένια απαλά πόδια που διαρκεί μέχρι και δύο φορές περισσότερο από το ξύρισμα. Περιεχόμενα Συσκευασίας Σωληνάριο 100ml 1 σπάτουλα "Perfect Touch"

Τιμή 2,24 €

Tide Lenor 2 σε 1 σκόνη πλυσίματος στο χέρι 450gr

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Tide με άρωμα Lenor Scent Touch, διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα, διότι η σκόνη δεν διαλύεται επαρκώς σε θερμοκρασίες κάτω των 30°C.

Βάρος: 0.45kg

Τιμή 1,56 €

Lupo υγρό απορρυπαντικό ρούχων για μαύρα ρούχα 3lt

Αποκτήστε την απόλυτη λάμψη για τα μαύρα σας ρούχα με το Lupo υγρό απορρυπαντικό ρούχων 3lt. Η ειδική φόρμουλα του εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα και φρέσκα ρούχα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα. Με το Lupo, τα μαύρα σας ρούχα θα δείχνουν σαν καινούργια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αφήνοντας το άρωμά τους να μαγνητίζει κάθε όντα στο πέρασμά σας.
Τιμή 3,14 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού