• Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml  - 1
  • Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml  - 1

Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml

Το Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε το δέρμα σας και να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει θαλάσσια ορυκτά, αυτό το σαμπουάν θα σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις καθημερινές βλάβες. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
36592
8008970053141
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fructis σαμπουάν για ίσια μαλλιά με αργανέλαιο 380ml

Η Fructis σαμπουάν 380ml για ίσια μαλλιά με αργκάν είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε την εμφάνιση των μαλλιών σας. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος περιέχει φυσικά συστατικά που θα δώσουν λάμψη και υγεία στα μαλλιά σας, ενώ ταυτόχρονα θα τα ίσιανουν απαλά. Αφήστε τα μαλλιά σας να δείχνουν εντυπωσιακά και απολαύστε την αίσθηση της μαλακότητας κάθε φορά που τα αγγίζετε. Αποκτήστε το Fructis σαμπουάν τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά ?
Τιμή 3,94 €

Head & shoulders σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης με καφεϊνη 360ml

Αυτό το σαμπουάν Head & Shoulders κατά της τριχόπτωσης με καφεΐνη 360ml είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν δύναμη και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του σύνθεση βοηθά στην ενίσχυση της τρίχας και στην μείωση της τριχόπτωσης, προσφέροντας ταυτόχρονα αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε δυνατά και υγιή μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 3,79 €

WASH & GO SHAMPOO 400ml - 2 ΣΕ 1ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Αγοράστε το WASH & GO SHAMPOO 400ml - 2 ΣΕ 1 και απολαύστε την αίσθηση των καθαρών και ανανεωμένων μαλλιών σας! Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, αυτό το σαμπουάν θα σας χαρίσει λάμψη και όγκο χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την φυσική ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 2,66 €

Head & shoulders σαμπουάν κατά της φαγούρας 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Itchy Scalp Care με ευκάλυπτο ανακουφίζει το τριχωτό της κεφαλής σας και καταπραΰνει τον κνησμό που προκαλεί η πιτυρίδα. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί. Το Itchy Scalp Care έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίζει όμορφα, ενυδατωμένα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής μέχρι και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Τιμή 3,53 €

Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για ανάλαφρη αίσθηση, όγκο & λάμψη για λιπαρά μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Δενδρολίβανο για τη μείωση της λιπαρότητας.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Terravita σοκολάτα yoghurt-raspberry 100gr

Η Terravita σοκολάτα yoghurt-raspberry 100gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας και του γιαούρτι. Η γλυκιά γεύση της σοκολάτας συνδυάζεται τέλεια με τη φρουτώδη νότα της βατόμουρου, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Απολαύστε την Terravita σοκολάτα yoghurt-raspberry 100gr και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 0,82 €

Farcom echo κρέμα χεριών ενυδατική 200ml

Μη λιπαρή κρέμα πλούσια σε φυσικά ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά για την καθημερινή περιποίηση και απαλότητα των χεριών. Mε εκχύλισμα ελιάς οργανικής καλλιέργειας, aloe vera και βιταμίνη Ε. Απορροφάται αμέσως.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,52 €

Aroxol σκοροκτόνο σε gel με λεβάντα 3τεμ

Σκοροκτόνο το οποίο προστατεύει αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Έχει μορφή gel σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε. 

Τιμή 3,59 €

Arizona μαύρο τσάι ροδάκινο 330ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα του Arizona μαύρου τσαγιού ροδάκινου 330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Η μοναδική γεύση του ροδακινού συνδυάζεται με το αρωματικό μαύρο τσάι για μια απόλαυση που ξεχωρίζει. Απολαύστε το κρύο ή ζεστό και απογειώστε την εμπειρία σας με το Arizona μαύρο τσάι ροδάκινο 330ml!
Τιμή 0,95 €