• Got2b ξηρό σαμπουάν volume 200ml Got2B - 1
  • Got2b ξηρό σαμπουάν volume 200ml Got2B - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGot2B

Got2b ξηρό σαμπουάν volume 200ml

Το Got2b ξηρό σαμπουάν volume 200ml της εταιρίας Got2B είναι το μυστικό για άμεσο όγκο και ανανέωση των μαλλιών σας. Με μια μόνο εφαρμογή, τα μαλλιά σας αποκτούν άμεσα όγκο και υφή, ενώ παράλληλα αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί όλη μέρα. Ανακαλύψτε το μυστικό των λαμπερών και ζωηρών μαλλιών με το Got2b ξηρό σαμπουάν volume 200ml!
29544
3178041321303
3,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης

Ψεκάστε κάνοντας χωρίστρες στις ρίζες σε στεγνά μαλλιά από απόσταση 20cm.

Αφήστε να στεγνώσει, κάνετε ελαφρύ μασάζ με τα δάκτυλα σας για να απλωθεί ομοιόμορφα και βουρτσίστε τα μαλλιά.

Συστατικά

Butane, Propane, Alcohol denat., Oryza Sativa (Rice) Starch, Isobutane, Silica Dimethyl Silylate, Parfum (Fragrance), Limonene, Aqua (Water, Eau), Linalool, Cetrimonium Chloride, Benzyl Alcohol.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Batiste dry shampoo original 200ml

Το Batiste dry shampoo original 200ml είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας χωρίς να χρειάζεται να τα πλύνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση απορροφά γρήγορα το λίπος από τη ρίζα των μαλλιών σας, χαρίζοντάς τους ένα φρέσκο και ανανεωμένο look. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 3,66 €

Batiste dry shampoo fresh 200ml

Το Batiste dry shampoo fresh 200ml της εταιρίας Batiste είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας γρήγορα και εύκολα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφαιρεί τη λιπαρότητα και αφήνει τα μαλλιά σας φρέσκα και αναζωογονημένα. Αποκτήστε άμεσα αίσθηση καθαριότητας και ανανέωσης με το Batiste dry shampoo fresh 200ml!
Τιμή 3,95 €

Garnier botanic therapy σαμπουάν milk & macadamia 400ml

Ανακαλύψτε την απαλή φροντίδα των μαλλιών σας με το Garnier botanic therapy σαμπουάν milk & macadamia 400ml. Η μοναδική φόρμουλα του σαμπουάν περιποιείται τα μαλλιά σας βαθιά, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Απολαύστε την εμπειρία της φύσης με το Garnier botanic therapy σαμπουάν milk & macadamia 400ml. Απλώστε, αφήστε το να δράσει και απολαύστε όμορφα και υγιή μαλλιά κάθε μέρα.
Τιμή 3,54 €

NEUTROGENA T/GEL SHAMPOO ANTIDANRUFF 125ML

Απαλλαγείτε από την πιτυρίδα με το NEUTROGENA T/GEL SHAMPOO ANTIDANDRUFF 125ML. Αποκτήστε λεία και υγιή μαλλιά χωρίς ενοχλητική πιτυρίδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση εμπιστοσύνης κάθε μέρα!
Τιμή 3,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Φρέσκα αυγά l 30τεμ

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των αυγών μας! Με τα 30 τεμάχια που προσφέρουμε, θα έχετε αρκετά αυγά για νόστιμα γεύματα και σνακ όλη την εβδομάδα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα μας στο τραπέζι σας!

Τιμή 9,99 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική απορροφητικότητα, αυτά τα μωρομάντηλα είναι απαραίτητα για κάθε μέρα του μωρού σας. Επιπλέον, το καπάκι τους τα κάνει εύκολα στη χρήση και ιδανικά για ταξίδια. Αγοράστε τα Renkli μωρομάντηλα σήμερα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 1,12 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Με την ειδική φόρμουλα του, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα χείλη, ενώ το έντονο κόκκινο χρώμα του θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο κίνημα!
Τιμή 3,37 €

Velour χαρτί υγείας 3φυλλο 10x125gr

Το χαρτί υγείας της εταιρείας Maxi, το οποίο αποτελείται από 3 φύλλα και διατίθεται σε συσκευασία flat bag 10 ρολών, της σειράς Velour, είναι απαλό και απορροφητικό.

Τιμή 4,04 €