• Brava μουστάρδα απαλή 1kg Brava - 1
  • Brava μουστάρδα απαλή 1kg Brava - 2
  • Brava μουστάρδα απαλή 1kg Brava - 3
  • Brava μουστάρδα απαλή 1kg Brava - 1
  • Brava μουστάρδα απαλή 1kg Brava - 2
  • Brava μουστάρδα απαλή 1kg Brava - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava μουστάρδα απαλή 1kg

Η Brava μουστάρδα απαλή 1kg της εταιρίας Brava είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια γεύση που ξεχωρίζει. Με την απαλή της υφή και την έντονη γεύση, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την μόνη της ή χρησιμοποιήστε την ως συνοδευτικό σε φαγητά και σάλτσες. Αφεθείτε στη γεύση της Brava μουστάρδας και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρει.
23472
2110019700018
5,26 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Hellmann's μουστάρδα απαλή 250gr

Με την Μουστάρδα Hellmann's απαλή ανακαλύψτε τις μουστάρδες της Hellmann's για να προσδώστε περισσότερη γεύση στα φαγητά σας. Παράγεται στην Ελλάδα από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού.

Τιμή 2,28 €

Brava μουστάρδα απαλή 250gr

Η Νο 1 Ελληνική Μουστάρδα. Από το 1930 μέχρι σήμερα, συνοδεύει και νοστιμίζει σχεδόν κάθε συνταγή. Έχει απαλή υπόξινη γεύση, έντονο κίτρινο χρώμα και βελούδινη υφή. Πλούσια σε κίτρινο σιναπόσπορο και κουρκουμά, δεν περιέχει συντηρητικά-τεχνητά χρώματα και είναι ελεύθερη γλουτένης. Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν κατάλληλο για κάθε χρήση, είτε σαν συστατικό, είτε σαν αυτούσιο συνοδευτικό κάθε μορφής κρεατικού και αλλαντικού. Ιδανική για Hot dogs, Burgers,Sandwiches,Τηγανητές πατάτες.

Τιμή 2,09 €

Brava μουστάρδα sauce 4,2lt

Η Brava μουστάρδα sauce 4,2lt της εταιρίας Brava θα σας κάνει να ανακαλύψετε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων που θα σας εντυπωσιάσουν. Απολαύστε τη μοναδική γεύση της μουστάρδας σε συνδυασμό με την πικάντικη Brava σάλτσα και αναβαθμίστε κάθε γεύμα σας. Με τη μουστάρδα sauce 4,2lt της Brava, η γεύση γίνεται αξέχαστη.
Τιμή 26,37 €

Hellmann's μουστάρδα πικάντικη 250gr

Η Μουστάρδα Hellmann's hot είναι για όσους αγαπούν πιο πικάντικες γεύσεις εναρμονισμένες στα ελληνικά πρότυπα. Παράγεται στην Ελλάδα από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού.

Τιμή 2,28 €

Condito μουστάρδα dijon 1,5kg

Η Condito μουστάρδα dijon 1,5kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια ισορροπία γεύσης και ποιότητας στα πιάτα τους. Με τη μοναδική της γεύση και την υψηλή ποιότητα των συστατικών της, η μουστάρδα Condito δημιουργεί μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία 1,5kg και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με την Condito!
Τιμή 8,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Best clean σφουγγαρίστρα πολύχρωμη 1τεμ

Η Best clean σφουγγαρίστρα χρωματιστή είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η σφουγγαρίστρα Best clean θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό χώρο με ελάχιστη προσπάθεια!
Τιμή 0,90 €

Zwan luncheon meat 340gr

Το αγαπημένο ZWAN, των παιδικών χρόνων πολλών γενεών! Στο sandwich, στο κολατσιό στο σχολείο, στο camping, στις εκδρομές, αλλά και στην καρμπονάρα, στην πίτσα, στις σάλτσες και στις σαλάτες.

Τιμή 3,94 €

Εύρηκα color block χρωμοπαγίδα 20τεμ

Τα φύλλα ΕΥΡΗΚΑ Color Block, χάρη στη μικροΰφανση και τα ειδικά συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένες οι ίνες τους, απορροφούν γρήγορα τα χρώματα και τις βρωμιές, που διαχέονται κατά τη διάρκεια της πλύσης, πριν μεταφερθούν σε άλλα υφάσματα και τα καταστρέψουν. Με τα φύλλα ΕΥΡΗΚΑ Color Block, σε κάθε πλύση, τα χρωματιστά ρούχα παραμένουν καινούργια με χρώματα έντονα και λαμπερά, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις! Επιπλέον, με το ΕΥΡΗΚΑ Color Block, οι πλύσεις γίνονται λιγότερες, αφού δεν χρειάζεται να ξεχωρίζονται τα ρούχα, κι έτσι επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας αλλά και οικονομία!

Τιμή 3,14 €

Βηθλεέμ μοσχολίβανο κασετίνα

Το λιβάνι χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές θρησκείες ως ένδειξη προσφοράς και λατρείας. Καίγεται πάνω σε κάρβουνο για να αναδυθούν τα αρώματά του και μαζί τοποθετούνται μέσα σε θυμιατό.

Τιμή 0,60 €