• El-Ef σακούλες τροφίμων μικρές 18x28cm 100τεμ
  • El-Ef σακούλες τροφίμων μικρές 18x28cm 100τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEl-Ef

El-Ef σακούλες τροφίμων μικρές 18x28cm 100τεμ

48422
5200369501537
0,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Izi παγοκυψέλες 280 παγάκια

Οι παγοκυψέλες Izi 280 παγάκια είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα ποτά σας δροσερά και δροσιστικά. Με την υψηλή ποιότητα και την ευκολία χρήσης τους, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Αποκτήστε τώρα τις παγοκυψέλες Izi και απολαύστε το ποτό σας με άνεση και στυλ!
Τιμή 0,47 €

Polybag σακούλες τροφίμων Νο2 24x35cm 25τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Νο2 24x35cm της εταιρίας Polybag είναι ο ιδανικός τρόπος να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι σακούλες προσφέρουν αξιόπιστη προστασία και αποθήκευση για κάθε είδους τρόφιμα. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας σακούλες Polybag και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν!
Τιμή 0,41 €

Polybag σακούλες τροφίμων Νο9 40x50cm 25τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Νο9 40x50cm 25τεμ της εταιρίας Polybag είναι η ιδανική επιλογή για την ασφαλή αποθήκευση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα και προστατεύουν από την υγρασία και τη σκόνη. Με τις σακούλες Polybag, μπορείτε να απολαύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και άνεση. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρουν.
Τιμή 0,77 €

ΟΕΜ σακούλα τροφίμων με zipper 7,5x10cm 100τεμ

Η σακούλα τροφίμων ΟΕΜ με zipper 7,5x10cm 100τεμ είναι η ιδανική λύση για την ασφαλή αποθήκευση και διατήρηση των τροφίμων σας. Με τον ειδικό σχεδιασμό του zipper, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και να διατηρήσετε τη φρεσκάδα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa αχιβάδα ψιλή 500gr

Η ψιλή αχιβάδα Melissa, παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. 

Τιμή 1,26 €

The littlies μαρκαδόροι ζωγραφικής λεπτοί 24 χρώματα

Σετ χρωματιστών μαρκαδόρων ζωγραφικής από την The Littlies.

  • Με λεπτή μύτη πάχους 2mm
  • Μεγάλης διάρκειας και αντοχής
  • Μελάνι που έχει ως βάση το νερό
  • Δεν αφήνουν σημάδια αφού απομακρύνονται από το δέρμα με νερό και σαπούνι και από τα ρούχα με πλύσιμο στο πλυντήριο
  • Δεν είναι κατάλληλοι για παιδιά κάτω των τριών ετών
Τιμή 2,28 €
  • Με έκπτωση!

Όλυμπος ταχίνι με πορτοκάλι 300gr

Το ταχίνι της εταιρείας Όλυμπος προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό σουσαμιού, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Έχει υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αμινοξέων. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Τιμή 3,58 €

WASH & GO SHAMPOO 400ml -ΧΑΜΟΜΗΛΙ

Ανακαλύψτε τη φυσική αίσθηση του χαμομηλιού με το WASH & GO SHAMPOO 400ml. Η απαλή φόρμουλα καθαρίζει απαλά τα μαλλιά σας, ενώ το άρωμα του χαμομηλιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Αφήστε τα μαλλιά σας λαμπερά και ανανεωμένα με το WASH & GO SHAMPOO 400ml - ΧΑΜΟΜΗΛΙ.
Τιμή 3,05 €