• Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο60 200τεμ Elpa Plast - 1
  • Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο60 200τεμ Elpa Plast - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςElpa Plast

Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο60 200τεμ

Η σακούλα ρολό φανελάκι νο60 200τεμ της Elpa Plast είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και πρακτική για καθημερινή χρήση. Με δυνατότητα φύλαξης μεγάλου αριθμού αντικειμένων, αυτή η σακούλα θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αποκτήστε τη σήμερα και ανανεώστε την αποθήκη σας με στυλ και λειτουργικότητα.
20397
5214000017219
3,71 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Olympus σακούλες απορριμμάτων 80x110cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων της εταιρίας Olympus είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας ανάγκη για καθαριότητα και οργάνωση. Με διαστάσεις 80x110cm και ποιοτική κατασκευή, αυτές οι σακούλες είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 10 τεμαχίων και λύστε το πρόβλημα των απορριμμάτων σας με άνεση και ασφάλεια. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να βελτιώσετε τον χώρο σας και να διατηρήσετε τα πράγματά σας τακτοποιημένα.
Τιμή 2,77 €

Endless σακούλες απορριμμάτων μαύρη με κορδόνι 52x75cm 10τεμ

Οι Endless σακούλες απορριμμάτων μαύρες με κορδόνι 52x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για την απόρριψη των απορριμμάτων σας με άνεση και ασφάλεια. Με ανθεκτικό υλικό και πρακτικό κορδόνι, θα λύσουν κάθε πρόβλημα απόρριψης στον καθημερινό σας χώρο. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση που σας προσφέρουν!
Τιμή 1,16 €

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 90x110cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy 90x110cm 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Κατασκευασμένες από ποιοτικό υλικό, είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με μεγάλη χωρητικότητα και άνετο κλείσιμο, οι σακούλες Lux-Plast θα κάνουν την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την απόδοσή τους!
Τιμή 1,35 €

Τσάντα χαρτοπλάστ διαφανές 40cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Zwan luncheon meat 340gr

Το αγαπημένο ZWAN, των παιδικών χρόνων πολλών γενεών! Στο sandwich, στο κολατσιό στο σχολείο, στο camping, στις εκδρομές, αλλά και στην καρμπονάρα, στην πίτσα, στις σάλτσες και στις σαλάτες.

Τιμή 3,94 €

Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr

Τα Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικής αξίας. Με την εκπληκτική τους γεύση σοκολάτας, αυτά τα δημητριακά θα σας κάνουν να ξυπνήσετε με χαμόγελο κάθε πρωί. Απολαύστε τα με γάλα για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν και να ανακαλύψετε τη μαγεία των Kellogg's!
Τιμή 4,28 €

Septona μωρομάντηλα eco life 3x60τεμ

Τα Septona μωρομάντηλα eco life 3x60τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του μωρού σας. Με φυσικά συστατικά και εκπληκτική απορροφητικότητα, τα μωρομάντηλα αυτά προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Septona, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη φροντίδα που του αξίζει. Αποκτήστε τα Septona μωρομάντηλα eco life 3x60τεμ τώρα και απολαύστε την αίσθη
Τιμή 3,43 €

Sisinni πραλίνα κακάο με κομμάτια φουντουκιού & στέβια 380gr

Η Sisinni πραλίνα κακάο με κομμάτια φουντουκιού και στέβια είναι μια νόστιμη γλυκιά λιχουδιά που συνδυάζει την πλούσια γεύση του κακάο με την τραγανή υφή του φουντουκιού και τη γλυκύτητα της στέβια. Έχει βάρος 380gr και είναι ιδανική για να απολαύσετε σαν επιδόρπιο ή σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απολαύστε την!

Τιμή 3,32 €