• Agrino ρύζι καστανό brown 500gr
  • Agrino ρύζι καστανό brown 500gr
  • Agrino ρύζι καστανό brown 500gr
  • Agrino ρύζι καστανό brown 500gr
  • Agrino ρύζι καστανό brown 500gr
  • Agrino ρύζι καστανό brown 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrino

Agrino ρύζι καστανό brown 500gr

Το Agrino ρύζι καστανό brown 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και τη θρεπτική του αξία, το Agrino ρύζι καστανό brown θα σας καταπλήξει με την ποιότητά του. Απολαύστε το σε διάφορες συνταγές και απογειώστε τα γεύματά σας με αυτό το εκλεκτό προϊόν από την Agrino.
20919
2117559900014
2,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τυρολέζα ρύζι γλασέ 500gr

Το ρύζι γλασέ έχει κοντό κόκκο, λευκό χρώμα και είναι σχετικά στρογγυλό και πλούσιο σε άμυλο. Ιδανικό για σούπες, λαπά και ρυζόγαλο αλλά και για βρεφικές κρέμες. Επίσης, χρησιμοποιείται ολόκληρο ή κομμένο, μέσα σε πίτες , ώστε να απορροφήσει τα υγρά της γέμισης γλυκιές και αλμυρές .

Τιμή 1,19 €

Agrino ρύζι καρολίνα για ριζότο 10kg

Το Agrino ρύζι καρολίνα για ριζότο 10kg είναι ο ιδανικός σύμμαχος για τις γευστικές σας επιλογές. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση του, θα μετατρέψει το μαγείρεμά σας σε μια απόλαυση γεύσης και αρώματος. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τι σημαίνει πραγματική γευστική απόλαυση!
Τιμή 28,98 €

Agrino ρύζι exotic wild 500gr

Το Agrino ρύζι exotic wild 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα σε κάθε μπουκιά. Με τον πλούσιο και εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα, αυτό το ρύζι θα σας ταξιδέψει με την αυθεντική του γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά του. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε τη μαγεία που κρύβει μέσα του.
Τιμή 4,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Olympus σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι economy 52x75cm 10τεμ

Αρωματικές σακούλες απορριμμάτων, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο. Έχουν ευχάριστο άρωμα, το οποίο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές των απορριμμάτων.

Τιμή 0,78 €

Whiskas γατοτροφή κροκέτα με τόνο 300gr

Η Whiskas γατοτροφή κροκέτα με τόνο 300gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο τόνο και υψηλής ποιότητας συστατικά, προσφέρει στη γάτα σας όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μια υγιή ζωή. Η γεύση και η ποιότητα της Whiskas κροκέτας θα κάνουν τη γάτα σας να τη λατρέψει αμέσως. Αγοράστε τώρα τη Whiskas γατοτροφή κροκέτα με τόνο και προσφέρετε στη γάτα σας μια απολαυστική γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,21 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου smooth satin & moon lily 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick 250ml Moonlilly. Η φρέσκια μυρωδιά του Moonlilly θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρικών νύχτων και ρομαντικών στιγμών. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει τη μαγεία των αρωμάτων στον χώρο σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,15 €

Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m

Η Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επισκευή ή εργασία που χρειάζεται μόνωση. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Logo, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα κάνει τη δουλειά της με απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήνετε καμία επιφάνεια απροστάτευτη - επιλέξτε τη Logo tape eco μονωτική ταινία για εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 0,79 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού