• Agrino ρύζι καρολίνα για ριζότο 10kg
  • Agrino ρύζι καρολίνα για ριζότο 10kg
  • Agrino ρύζι καρολίνα για ριζότο 10kg
  • Agrino ρύζι καρολίνα για ριζότο 10kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrino

Agrino ρύζι καρολίνα για ριζότο 10kg

Το Agrino ρύζι καρολίνα για ριζότο 10kg είναι ο ιδανικός σύμμαχος για τις γευστικές σας επιλογές. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση του, θα μετατρέψει το μαγείρεμά σας σε μια απόλαυση γεύσης και αρώματος. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τι σημαίνει πραγματική γευστική απόλαυση!
20918
5201502112740
28,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

3άλφα ρύζι καρολίνα 500gr

Το Ρύζι Καρολίνα 3αλφα είναι ιδανικό για γεμιστά και ριζότο. Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μεσόσπερμο. Είναι προτιμητέο για φαγητά φούρνου.Απελευθερώνει πολύ άμυλο κατά το μαγείρεμα, χωρίς να λιώσει όμως, και έτσι μας δίνει φαγητό μελάτο και ζουμερό. Πηγή υδατανθράκων για τον οργανισμό, πρωτεϊνών και αμινοξέων. Τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια ενώ οι πρωτεΐνες και τα αμινοξέα τον βοηθούν να αναδομηθεί με νέους μυϊκούς ιστούς και κύτταρα.

Τιμή 2,23 €

Ωμέγα ρύζι basmati 500gr

Φυσικά αρωματικό και εξαιρετικά γευστικό, το ρύζι Basmati ΩΜΕΓΑ από την Ινδία χαρίζει μια μοναδική εμπειρία γεύσης.

Τιμή 2,64 €

Agrino bistro ριζότο με σαφράν και κρόκο κοζάνης π,ο,π, 200gr

Ζήσε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Agrino bistro ριζότο με σαφράν και κρόκο κοζάνης π,ο,π, 200gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται από την εταιρία Agrino. Ανακαλύψτε τη μαγεία των αρωμάτων και δώστε μια ιδιαίτερη νότα στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 3,80 €

Riso scotti hakumaki ρύζι για σούσι 5kg

Το Riso Scotti hakumaki ρύζι για σούσι 5kg είναι ιδανικό για την παρασκευή του τέλειου σούσι στο σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα του ρυζιού Riso Scotti, θα δημιουργήσετε μοναδικές συνταγές που θα κερδίσουν τις καρδιές των αγαπημένων σας. Απολαύστε την αυθεντική γεύση του σούσι στο σπίτι, με το Riso Scotti hakumaki ρύζι για σούσι 5kg!
Τιμή 22,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser atlantic fresh 440ml

Το DETTOL SPRAY MULTI ACTION CLEANER ATLANTIC FRESH 440ml είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με μια μοναδική σύνθεση που προσφέρει απολύτως αποτελεσματική καθαριότητα και ευχάριστο άρωμα, το προϊόν αυτό θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το σπίτι σας να λάμπει κάθε μέρα!
Τιμή 1,86 €

Trident max splash φράουλα & λάιμ 6x50,6

Αναζωογονητική γεύση φράουλας και λάιμ σε κάθε δάγκωμα! Αποκτήστε το Trident max splash και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η απίστευτη γεύση, αποκτήστε το Trident max splash τώρα!
Τιμή 10,65 €

Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 80ml

Το Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 80ml είναι το απόλυτο απολυμαντικό για τα χέρια σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κάνει να το χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το Farcom activel plus gel τώρα και αισθανθείτε ασφαλείς κάθε στιγμή.
Τιμή 0,81 €

Garnier micellar water καθαρισμού για ξηρές επιδερμίδες 400ml

Το Garnier micellar water καθαρισμού είναι η ιδανική λύση για τις ξηρές επιδερμίδες. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή, λαμπερή και αναζωογονημένη. Αποκτήστε το Garnier micellar water και αισθανθείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας!
Τιμή 5,49 €

Simba γατοτροφή κονσέρβα με κουνέλι 415gr

Η Simba γατοτροφή κονσέρβα με κουνέλι 415gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κουνέλι ως κύρια πηγή πρωτεΐνης, αυτή η γατοτροφή προσφέρει μια ισορροπημένη διατροφή που καλύπτει όλες τις διατροφικές ανάγκες της γάτας σας. Η πλούσια γεύση και η υψηλή ποιότητα των υλικών θα κάνουν το τεράστιο αυτό πλεονέκτημα για το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Αποκτήστε τη Simba γατοτροφή κονσέρβα με κουνέλι τώρα και προσφέρετε στη
Τιμή 0,69 €