• Agrino ρύζι καρολίνα λαϊς για ριζότο 1kg Agrino - 1
  • Agrino ρύζι καρολίνα λαϊς για ριζότο 1kg Agrino - 2
  • Agrino ρύζι καρολίνα λαϊς για ριζότο 1kg Agrino - 3
  • Agrino ρύζι καρολίνα λαϊς για ριζότο 1kg Agrino - 1
  • Agrino ρύζι καρολίνα λαϊς για ριζότο 1kg Agrino - 2
  • Agrino ρύζι καρολίνα λαϊς για ριζότο 1kg Agrino - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrino

Agrino ρύζι καρολίνα λαϊς για ριζότο 1kg

Το Agrino ρύζι καρολίνα λαϊς για ριζότο 1kg είναι ο τέλειος σύντροφος για τις δημιουργίες σας στην κουζίνα. Με την πλούσια γεύση και την τέλεια υφή του, θα κάνει τις συνταγές σας ακόμα πιο νόστιμες και ελκυστικές. Αφεθείτε στη μαγεία του Agrino ρυζιού και απολαύστε μοναδικές γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν.
20897
5201502110142
4,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agrino ρύζι exotic wild 500gr

Το Agrino ρύζι exotic wild 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα σε κάθε μπουκιά. Με τον πλούσιο και εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα, αυτό το ρύζι θα σας ταξιδέψει με την αυθεντική του γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά του. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε τη μαγεία που κρύβει μέσα του.
Τιμή 4,00 €

Agrino ρύζι parboiled άγριο 5kg

Απολαύστε τον πλούσιο και γευστικό ρύζι parboiled άγριο 5kg της Agrino. Φρέσκο, ποιοτικό και θρεπτικό, αυτό το προϊόν θα σας δώσει την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση της ποιότητας!
Τιμή 27,40 €

Uncle ben's καστανό ρύζι parboiled 10' 500gr

Καστανό ρύζι που κατά την επεξεργασία του διατηρεί το περίβλημα του καρπού του, το οποίο περιέχει ίνες και θρεπτικά συστατικά που θεωρούνται απαραίτητα για τη διατροφή μας.

Χωρίς γλουτένη.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 4,13 €

Agrino ρύζι φίνο νυχάκι για πιλάφι 1kg

Το Agrino ρύζι φίνο νυχάκι για πιλάφι 1kg είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμο και τραγανό πιλάφι. Με την υψηλή ποιότητα του Agrino ρυζιού, θα δημιουργήσετε ένα πιλάφι που θα εντυπωσιάσει τους φίλους και την οικογένειά σας. Αποκτήστε τώρα το Agrino ρύζι φίνο νυχάκι για πιλάφι 1kg και απολαύστε τη μοναδική γεύση και ποιότητα που προσφέρει!
Τιμή 4,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιώτης fytro σόγια κεμπάπ 400gr

Το Γιώτης fytro σόγια κεμπάπ 400gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα του. Απολαύστε το μοναδικό αυτό προϊόν και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης στο πιάτο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να απολαύσετε το Γιώτης fytro σόγια κεμπάπ 400gr!
Τιμή 3,57 €

Panasonic bronze μπαταρίες αλκαλικές AAA 4τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες AAA LR03 ιδανικές για χρήση σε ζυγαριές, ρολόγια και μικρές ηλεκτρονικές συσκευές. Διαθέτουν προστασία κατά των διαρροών, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την υψηλή απόδοσή τους καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους, εξασφαλίζοντας στις συσκευές σου την ενέργεια που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή. 

Τιμή 1,42 €

Svim μαντολίνο πλαστικό

Το Svim μαντολίνο πλαστικό της εταιρίας Svim είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μουσικής! Με το μοναδικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το μαντολίνο αυτό θα σας ενθουσιάσει με τον ήχο του και την άνεση που προσφέρει κατά την παιξίματος. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη μουσική εμπειρία σας!
Τιμή 4,35 €

Elvive μάσκα μαλλιών oil jojoba 300ml

Η μάσκα πολλαπλών χρήσεων, εμπλουτισμένη με έλαιο πλούσιο σε Jojoba χαρίζει στα ξηρά μαλλιά την εντατική θρέψη που χρειάζονται, για αξεπέραστη απαλότητα & λάμψη.

Τιμή 6,84 €