• Agrino ρύζι φίνο νυχάκι για πιλάφι 1kg Agrino - 1
  • Agrino ρύζι φίνο νυχάκι για πιλάφι 1kg Agrino - 2
  • Agrino ρύζι φίνο νυχάκι για πιλάφι 1kg Agrino - 3
  • Agrino ρύζι φίνο νυχάκι για πιλάφι 1kg Agrino - 1
  • Agrino ρύζι φίνο νυχάκι για πιλάφι 1kg Agrino - 2
  • Agrino ρύζι φίνο νυχάκι για πιλάφι 1kg Agrino - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrino

Agrino ρύζι φίνο νυχάκι για πιλάφι 1kg

Το Agrino ρύζι φίνο νυχάκι για πιλάφι 1kg είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμο και τραγανό πιλάφι. Με την υψηλή ποιότητα του Agrino ρυζιού, θα δημιουργήσετε ένα πιλάφι που θα εντυπωσιάσει τους φίλους και την οικογένειά σας. Αποκτήστε τώρα το Agrino ρύζι φίνο νυχάκι για πιλάφι 1kg και απολαύστε τη μοναδική γεύση και ποιότητα που προσφέρει!
20895
5201502110135
4,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ωμέγα special ρύζι άγριο 500gr

Το Άγριο ρύζι ΩΜΕΓΑ SPECIAL αποτελεί ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής ποιότητας, γεύσης και διατροφικής αξίας. Ο συνδυασμός του άγριου ρυζιού με ρύζι Parboiled δημιουργεί έναν συνδυασμό που αναβαθμίζει τη ποιότητα του πιάτου τόσο σε υφή αλλά και σε γεύση. Χρησιμοποιήστε το άγριο ρύζι ΩΜΕΓΑ για να φτιάξετε τέλειο ριζότο με μανιτάρια. Πάντα με την εγγυημένη ποιότητα της ΩΜΕΓΑ.

Τιμή 2,97 €

Agrino ρύζι exotic wild 500gr

Το Agrino ρύζι exotic wild 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα σε κάθε μπουκιά. Με τον πλούσιο και εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα, αυτό το ρύζι θα σας ταξιδέψει με την αυθεντική του γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά του. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε τη μαγεία που κρύβει μέσα του.
Τιμή 4,00 €

Ομοσπονδία ρύζι γλασέ 500gr

Το ρύζι είναι μια τροφή φαινομενικά ουδέτερη πλην όμως γεμάτη θρεπτικά συστατικά και κυρίως έτοιμη να συνδυαστεί με κάθε γεύση. Χρησιμοποιήστε τα Ελληνικά Ρύζια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στις αγαπημένες σας συνταγές. Η εταιρεία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ φέρνει στο πιάτο σας όλες τις διατροφικές αξίες της γης της Μακεδονίας σε μία μεγάλη ποικιλία ρυζιών που καλλιεργούνται στη Βόρειο Ελλάδα.

Τιμή 1,14 €

Agrino ρύζι parboiled άγριο 5kg

Απολαύστε τον πλούσιο και γευστικό ρύζι parboiled άγριο 5kg της Agrino. Φρέσκο, ποιοτικό και θρεπτικό, αυτό το προϊόν θα σας δώσει την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση της ποιότητας!
Τιμή 27,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Cisne σφουγγάρι inox

Το Cisne σφουγγάρι inox είναι το απόλυτο εργαλείο καθαρισμού για κάθε νοικοκυριό. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, εγγυάται μακροχρόνια χρήση χωρίς να χάνει την αποτελεσματικότητά του. Ξεχάστε τα ανθυγιεινά σφουγγάρια και επενδύστε σε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει λαμπερά αποτελέσματα κάθε φορά. Αποκτήστε το Cisne σφουγγάρι inox τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που κάνετε τον καθαρισμό στο σπίτι σας!
Τιμή 0,73 €

Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα καρπούζι 40x20gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα καρπούζι 40x20gr! Με την απίστευτη γεύση του καρπουζιού και την μοναδική υφή του ζελέ, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μοναδική μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό γλυκό - η μόνη δυσκολία θα είναι να σταματήσετε να το τρώτε!
Τιμή 13,16 €

Παπαδοπούλου cream crackers χωρίς ζάχαρη 165gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 1,70 €

Καγιά κανέλα κεϋλάνης 50gr

Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,16 €