• Χαΐτογλου ζελατίνη κρυσταλλική 4x10gr
  • Χαΐτογλου ζελατίνη κρυσταλλική 4x10gr
  • Χαΐτογλου ζελατίνη κρυσταλλική 4x10gr
  • Χαΐτογλου ζελατίνη κρυσταλλική 4x10gr
  • Χαΐτογλου ζελατίνη κρυσταλλική 4x10gr
  • Χαΐτογλου ζελατίνη κρυσταλλική 4x10gr
  • Χαΐτογλου ζελατίνη κρυσταλλική 4x10gr
  • Χαΐτογλου ζελατίνη κρυσταλλική 4x10gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΧαΐτογλου

Χαΐτογλου ζελατίνη κρυσταλλική 4x10gr

Η κρυσταλλική ζελατίνη Χαΐτογλου 4x10gr είναι η τέλεια επιλογή για κάθε εραστή της ζαχαροπλαστικής. Με την απαλή της υφή και την ευκολία στη χρήση, θα μετατρέψει τις δημιουργίες σας σε απολαυστικά αριστουργήματα. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε τις ικανότητές σας στην ζαχαροπλαστική!
16176
5201049919000
1,50 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oscar τρούφα σοκολάτας γάλακτος 100gr

Καφέ διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Oscar, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Τιμή 1,54 €

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml

Το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml είναι ένα προϊόν που θα φωτίσει τις δημιουργίες σας με το λαμπερό του χρώμα. Με μια μόνο κίνηση, μπορείτε να δώσετε ένα μοναδικό στυλ στα γλυκά σας και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Αποκτήστε το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml τώρα και αναδείξτε τις δημιουργικές ικανότητές σας!
Τιμή 1,79 €

Royal φυτική κρέμα για σαντιγύ 26% 1lt

Κρέμα σαντιγί της εταιρείας Royal, η πρωταγωνίστρια σε κάθε τούρτα, τάρτα και άλλες γλυκές δημιουργίες. Είναι ιδανική για να γαρνίρετε και να διακοσμήσετε κάθε γλυκό. Αρωματίστε με το αγαπημένο σας λικέρ ή προσθέστε το χρώμα ζαχαροπλαστικής που σας αρέσει και "απογειώστε" το αποτέλεσμα!

Τιμή 3,11 €

Geflor ροδόνερο 270ml

Ροδόνερο της εταιρίας Lanova, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Το ροδόνερο, το απόσταγμα του άνθους του τριανταφύλλου, χρησιμοποιείται κυρίως σε γλυκές συνταγές εξ Ανατολής, όπως στο λουκούμι και στον μπακλαβά, αλλά μπορεί άνετα να προστεθεί σε κέικ, κουλουράκια, πουτίγκες ρυζιού και στο παγωτό, σε μικρές όμως ποσότητες, γιατί έχει έντονο άρωμα και γεύση.

Διατίθεται σε συσκευασία των 270ml.

Τιμή 2,18 €

Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας 250gr

Η Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας 250gr είναι η τελεία προσθήκη στη γεύση και την απόλαυση των γλυκών σας δημιουργιών. Με την πλούσια γεύση της βανίλιας και την απαλή, κρεμώδη υφή της, δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Αφήστε τη Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση.
Τιμή 3,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Μοτάκης αραβοσιτέλαιο 1lt

Το αραβοσιτέλαιο ή καλαμποκέλαιο είναι φυτικό έλαιο που εξάγεται από τους κόκκους του καλαμποκιού. Η κυριότερη χρήση του είναι στη μαγειρική, όπου η υψηλή σχετικώς θερμοκρασία στην οποία εκλύει ατμούς το καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμο για τηγάνισμα.

Τιμή 2,34 €

Agrino ρυζογκοφρέτα με λευκή σοκολάτα & espresso 64gr

Η Agrino ρυζογκοφρέτα με λευκή σοκολάτα & espresso είναι μια νόστιμη λιχουδιά που συνδυάζει τη γεύση του ρυζιού με τη γλυκιά λευκή σοκολάτα και τον αρωματικό espresso. Με βάρος 64γρ, είναι ιδανική για ένα ενδιαφέρον σνακ ή για να συνοδεύσετε τον καφέ σας. Απολαύστε την μοναδική αυτή γεύση και απολαύστε την σε κάθε σας στιγμή!
Τιμή 2,35 €

Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr

Τα κριτσίνια σίτου με σουσάμι από τον Τσατσάκη είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για όσους ακολουθούν vegan διατροφή. Το προϊόν περιέχει 300γρ από νόστιμα και τραγανά κριτσίνια με σουσάμι, που προσφέρουν μια ευκολόφαγη λύση για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ ή συνοδευτικό στα γεύματά τους. Απολαύστε τα με διάφορα dips ή απλά ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα!

Τιμή 2,14 €

Tesori άρωμα orchidea 100ml

Ανατολίτικο λουλουδένιο γυναικείο άρωμα.

Νότες κορυφής: Μανταριν ορανζ, πορτοκάλι και κασσία.

Μεσαίες νότες: Ορχιδέα, γιασεμί, λουλούδι τιαρέ και άνθη πορτοκαλιάς.

Νότες βάσης: Σανδαλόξυλο, Βανίλια, Μόσχος, πραλίνα και Μύρο.

Τιμή 4,66 €
Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 250gr 50τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 250gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 250gr 50τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Lux-Plast, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν φρέσκα και ασφαλή. Αποκτήστε τώρα το Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Κανονική τιμή 1,44 € Τιμή 1,39 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €