• Sisinni κρέμα φουντουκιού για vegan 1kg Sisinni - 1
  • Sisinni κρέμα φουντουκιού για vegan 1kg Sisinni - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSisinni

Sisinni κρέμα φουντουκιού για vegan 1kg

Η Sisinni κρέμα φουντουκιού για vegan 1kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και νόστιμη εναλλακτική στην τυπική κρέμα φουντουκιού. Με φυσικά συστατικά και χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, αυτή η κρέμα θα σας κάνει να αισθανθείτε ευχαριστημένοι με κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη γεύση και την ποιότητα της Sisinni κρέμας φουντουκιού και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα.
35841
5202474022310
4,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr Χαΐτογλου - 1 Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr Χαΐτογλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr

Το Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr είναι το τέλειο συνδυασμό γεύσης και θρεπτικών συστατικών. Η απαλή υφή του φυστικοβούτυρου συνδυάζεται με την πλούσια γεύση της μαύρης σοκολάτας, δημιουργώντας ένα απολαυστικό γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Κανονική τιμή 4,08 € Τιμή 2,86 €
  • -1,22 €
  • -1,22 €

Ιον nucrema πραλίνα λευκή 12kg

Nucrema φουντουκιού, που συνδυάζει την κλασική σοκολάτα της ΙΟΝ με την γεμάτη και αρωματική γεύση του φουντουκιού. Απλώστε σε μια φέτα φρεσκοψημένου ψωμιού, σε pancakes ή ακόμη και σε κέικ.

Τιμή 66,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x15cm 12lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x15cm 12lt είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα και την ευκολία στη μεταφορά χάρη στη λαβή του, αυτό το κουτί θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα αντικείμενα σας τακτοποιημένα και προστατευμένα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από την εταιρία Sterk!
Τιμή 5,66 €

Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft

Η Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα στη φροντίδα των δοντιών τους. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια σας, προσφέρει μια απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα. Αποκτήστε την Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια κάθε μέρα!
Τιμή 3,14 €

Αρωματικό ντουλάπας λεβάντα φυλαράκι 12τεμ

Ανανεωτικό και αρωματικό ντουλάπας λεβάντα φυλαράκι 12τεμ που θα δώσει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας στην ντουλάπα σας. Αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για τη διατήρηση των ρούχων σας φρέσκα και αρωματικά, προσφέροντας ένα μοναδικό άρωμα λεβάντας που θα σας χαλαρώσει με κάθε ανοίγματο της ντουλάπας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία στη διατήρηση των ρούχων σας!
Τιμή 1,45 €