• Sisinni κρέμα φουντουκιού buono για vegan 400gr Sisinni - 1
  • Sisinni κρέμα φουντουκιού buono για vegan 400gr Sisinni - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSisinni

Sisinni κρέμα φουντουκιού buono για vegan 400gr

Πεντανόστιμη vegan κρέμα φουντουκιού, από τη Sisinni. Με την πιο βελούδινη, απαλή υφή και μοναδική, ακαταμάχητη γεύση, η Buono θα γίνει το αγαπημένο σας γλύκισμα. Χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά, χωρίς λακτόζη και χωρίς φοινικέλαιο. Ένα λαχταριστό υποκατάστατο των συνηθισμένων σοκολατένιων αλειμμάτων.

35837
5202474090913
2,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού 10kg

Η merenda πραλίνα φουντουκιού της εταιρείας Παυλίδης διατίθεται σε συσκευασία των 10kg. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες και άλλα καταστήματα τροφίμων. Η συνδυασμός της πραλίνας με το φουντούκι προσφέρει μια νόστιμη γεύση που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανούς.

Τιμή 73,44 €

Ιον nucrema πραλίνα λευκή 12kg

Nucrema φουντουκιού, που συνδυάζει την κλασική σοκολάτα της ΙΟΝ με την γεμάτη και αρωματική γεύση του φουντουκιού. Απλώστε σε μια φέτα φρεσκοψημένου ψωμιού, σε pancakes ή ακόμη και σε κέικ.

Τιμή 66,02 €

Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 400gr

Χάρη στη μοναδική της αμίμητη συνταγή και τη χρήση απλών και επιλεγμένων υλικών μπορεί να είναι μέρος του πρωϊνού, σνακ ή η πρωταγωνίστρια σε μια γιορτή για να γεμίσει τις ζεστές κρέπες! Και αν αυτό δεν σας αρκεί, αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει φτιάχνοντας τούρτες, επιδόρπια και σνακς με NUTELLA®! Οι ιδέες είναι ατέλειωτες, αλλά η επιτυχία με τη NUTELLA® είναι εγγυημένη!

Τιμή 3,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona σερβιέτες feel free super 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό fresh 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς με 91% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Μπουκάλι και καπάκι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Καπάκι πιπίλα λευκό 8-12oz 100τεμ

Καπάκια ποτηριών μιας χρήσης σε συσκευασία των 100 τεμαχίων σε λευκό χρώμα, που συνδυάζουν την πρακτικότητα τους με τα αντίστοιχα ποτήρια. Είναι κατάλληλα για εκδηλώσεις, πάρτι, επαγγελματική αλλά και καθημερινή χρήση.

Τιμή 1,59 €

Tns φωτάκι νυκτός led με διακόπτη

Φωτάκι νυκτός LED με διακόπτη από την Tns. Φωτίστε το δωμάτιό σας με ένα απαλό, φιλικό προς το περιβάλλον LED φως. Ο διακόπτης του είναι εύκολος στη χρήση και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στον ύπνο σας!
Τιμή 1,02 €

Parodontax οδοντόκρεμα ultra clean 75ml

Η οδοντόκρεμα Parodontax Ultra Clean είναι μια φθοριούχος οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση της αιμορραγίας των ούλων ενώ αφήνει μια έντονη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στο στόμα.

Τιμή 3,47 €