• Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 200gr Nutella - 1
  • Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 200gr Nutella - 2
  • Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 200gr Nutella - 3
  • Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 200gr Nutella - 4
  • Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 200gr Nutella - 5
  • Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 200gr Nutella - 6
  • Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 200gr Nutella - 1
  • Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 200gr Nutella - 2
  • Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 200gr Nutella - 3
  • Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 200gr Nutella - 4
  • Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 200gr Nutella - 5
  • Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 200gr Nutella - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNutella

Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 200gr

Χάρη στη μοναδική της αμίμητη συνταγή και τη χρήση απλών και επιλεγμένων υλικών μπορεί να είναι μέρος του πρωϊνού, σνακ ή η πρωταγωνίστρια σε μια γιορτή για να γεμίσει τις ζεστές κρέπες! Και αν αυτό δεν σας αρκεί, αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει φτιάχνοντας τούρτες, επιδόρπια και σνακς με NUTELLA®! Οι ιδέες είναι ατέλειωτες, αλλά η επιτυχία με τη NUTELLA® είναι εγγυημένη!

11277
80135463
2,80 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g Ανά μερίδα 15g *Π.Π.Α.
Ενέργεια 2252kJ / 539kcal 336kJ/80kcal 4%
Λιπαρά 30,9g 4,6g 7%
εκ των οποίων κορεσμένα 10,6g 1,6g 8%
Υδατάνθρακες 57,5g 8,6g 3%
εκ των οποίων σάκχαρα 56,3g 8,4g 9%
Πρωτεΐνες 6,3g 0,9g 2%
Αλάτι 0,107g 0,016g 0%

* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal).

Συστατικά
Ζάχαρη, φοινικέλαιο, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ (13%), ΓΑΛΑ αποβουτυρωμένο σε σκόνη (8,7%), κακάο αποβουτυρωμένο (7,4%), γαλακτοματοποιητές: λεκιθίνες (ΣΟΓΙΑΣ), βανιλλίνη.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Στοιχεία Προμηθευτή
FERRERO INTERNATIONAL S.A. GREECE ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. Αρτέμιδος 3, Τ.Κ. 15125 Μαρούσι, Ελλάδα - Τηλ.: 2122 223784

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sisinni πραλίνα κακάο με φουντούκι χωρίς γλουτένη 400gr

Πραλίνα με φουντούκι και κακάο με γεύση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ιδανική για άλειμμα στο ψωμί, σε κρέπες, κέικ ή σε μπισκότα, αλλά και για απόλαυση με μία κουταλιά. Χωρίς Γλουτένη

Τιμή 2,11 €

Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr

Η Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Με την πλούσια γεύση του φουντουκιού και την απαλή υφή της σοκολάτας, αυτή η πραλίνα θα σας κατακτήσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη μόνοι σας ή μοιραστείτε τη με αγαπημένα πρόσωπα. Αποκτήστε την Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr τώρα και ζήστε μια γευστική εμπειρία που δε θα ξεχάσετε!
Τιμή 2,13 €

SISINNI ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛ.GIANDUIA ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ 380GR (ΓΥΑΛΙΝΟ)

Κρέμα σοκολάτας φουντουκιού Gianduja, χωρίς ζάχαρη αλλά με γλυκαντικά από το φυτό στέβια. Ένα άλειμμα ​που θα συνοδεύσει το πρωινό σας σε φρεσκοψημμένο ψωμί και διάφορες γλυκές παρασκευές.

Τιμή 3,51 €

Sisinni protein rich 21% vegan κρέμα με ξηρούς καρπούς 320gr

Η Sisinni protein rich 21% vegan κρέμα με ξηρούς καρπούς 320gr είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Η σύνθεσή της με υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης και φυσικών συστατικών θα σας προσφέρει μια ευχάριστη γευστική εμπειρία, ενώ θα ικανοποιήσει τις διατροφικές σας ανάγκες. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη γεύση και τα οφέλη της!
Τιμή 3,51 €

SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ

Η SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ είναι το απόλυτο gourmet απόλαυσης για το γλυκό σας καθημερινό διάλειμμα. Με την πλούσια γεύση του φουντουκιού σε κάθε κουταλιά, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης και ευχαρίστησης. Αποκτήστε το SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 1250ml

Η Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection Lemon προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα* στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων. * 'Οταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. Βάσει Εργαστηριακών δοκιμών.

Τιμή 2,74 €

Eurolamp ταφ σταυρός 3 θέσεων λευκό

Ο λευκός ταφ σταυρός 3 θέσεων της Eurolamp είναι ο τέλειος τρόπος για να φωτίσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, αυτός ο ταφ σταυρός θα δώσει νέα αίσθηση στον χώρο σας. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα απλό και εντυπωσιακό τρόπο.
Τιμή 3,14 €

Ματίνα στραγάλι κίτρινο 170gr

Στραγάλια ψημένα της εταιρείας Ματίνα, τα οποία προέρχονται από το ρεβύθι, είναι πολύ ωφέλιμα για την υγεία μας. Είναι πλούσια πηγή τόσο διαλυτών όσο και διαιτητικών ινών, πολύ σημαντικών για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος. Οι διαλυτές ίνες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης στην κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλουν στη διατήρηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, γεγονός που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων και διαβήτη. Έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και σίδηρο, γι'αυτό είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο του κρέατος. Δεν περιέχει πρόσθετο αλάτι, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 1,36 €

Vapona σκοροκτόνα χαρτάκια 20τεμ

Τα Vapona Σκοροκτόνα χαρτάκια (mini thin paper) διασφαλίζουν συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου. Προστατεύουν τα αγαπημένα σας ρούχα όλη την εποχή (3 μήνες) και προσφέρουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα κατά του σκόρου.

Τιμή 1,98 €