• Mama mia πραλίνα φουντουκιού 1kg
  • Mama mia πραλίνα φουντουκιού 1kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMama Mia

Mama mia πραλίνα φουντουκιού 1kg

Η μαμά μία πραλίνα φουντουκιού 1kg είναι μια νόστιμη γλυκιά λιχουδιά που περιέχει φουντούκια και σοκολάτα. Ιδανική για να απολαύσετε με ένα φλιτζάνι καφέ ή ως γλυκό σνακ μεταξύ γευμάτων. Μια γεύση που σίγουρα θα σας κερδίσει!

12502
5200408202715
4,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sisinni κρέμα φουντουκιού για vegan 1kg

Η Sisinni κρέμα φουντουκιού για vegan 1kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και νόστιμη εναλλακτική στην τυπική κρέμα φουντουκιού. Με φυσικά συστατικά και χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, αυτή η κρέμα θα σας κάνει να αισθανθείτε ευχαριστημένοι με κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη γεύση και την ποιότητα της Sisinni κρέμας φουντουκιού και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα.
Τιμή 4,77 €

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού υγείας 360gr

Για πρώτη φορά η αξεπέραστη απόλαυση της Merenda συναντά τη χαρακτηριστική γεύση της αυθεντικής σοκολάτας Υγείας Παυλίδη και σας προσφέρουν την πιο έντονη σοκολατένια απόλαυση που δοκιμάσατε ποτέ! Είναι Merenda Υγείας και είναι νηστίσιμη.

Τιμή 3,96 €

Sisinni πραλίνα κακάο με κομμάτια φουντουκιού & στέβια 380gr

Η Sisinni πραλίνα κακάο με κομμάτια φουντουκιού και στέβια είναι μια νόστιμη γλυκιά λιχουδιά που συνδυάζει την πλούσια γεύση του κακάο με την τραγανή υφή του φουντουκιού και τη γλυκύτητα της στέβια. Έχει βάρος 380gr και είναι ιδανική για να απολαύσετε σαν επιδόρπιο ή σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απολαύστε την!

Τιμή 3,32 €

Agrifreda chocofreda πραλίνα φουντουκιού 400gr

Η Agrifreda Chocofreda είναι μια εταιρεία που παράγει νόστιμες πραλίνες φουντουκιού. Η πραλίνα φουντουκιού της εταιρείας έχει βάρος 400gr και είναι ιδανική για όσους λατρεύουν το γλυκό συνδυασμό του φουντουκιού με τη σοκολάτα. Μπορείτε να την απολαύσετε ως επιδόρπιο ή σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,83 €

Κορυφαία προϊόντα

Croco crackers με τυρί 100gr

Αλμυρά σνακ με γεύση τυρί της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 0,51 €

Μιτσικέλι φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» εμφιαλώνεται στην πηγή «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ». Το νερό χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία οδηγείται από το σημείο της υδροληψίας σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων.

Τιμή 2,78 €

Tesori άρωμα persian dream 100ml

Ανάμνηση που έρχεται από Περσικό κήπο. Το άρωμά του χαϊδεύει το δέρμα σας με ένα λουλουδάτο και κεχριμπαρένιο άγγιγμα ενώ αποπνέει ζεστασιά, λάμψη και ευεξία.

Οι αισθησιακές νότες από Γιασεμί και το γλυκό αρωματικό ρόδι αναμειγνύονται με το κόκκινο τσάι και τη ζεστασιά του κεχριμπαριού χαρίζοντας μια μαγευτική αίσθηση.

Τιμή 4,59 €

Soft υγρό απορρυπαντικό ρούχων για μαύρα ρούχα 16μεζ 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 16 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 1,71 €

Δείπνος λευκός ξηρός οίνος 750ml

Ο Δείπνος λευκός ξηρός οίνος 750ml της εταιρίας Δείπνος είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη γεύσεις και αρώματα. Με την εκλεπτυσμένη γεύση του και το εκλεπτυσμένο άρωμά του, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γευστικές απολαύσεις. Απολαύστε τον Δείπνο λευκό ξηρό οίνο σε κάθε σας γεύμα και αναδείξτε τις στιγμές σας με μοναδικότητα και στυλ.
Τιμή 2,44 €