0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Mama Mia

Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα

Αρωματικά κεριά ρεσώ σε κόκκινο χρώμα με άρωμα φράουλα, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό, στο σαλόνι, τη βεράντα ή τον κήπο σας. Συνδυάστε πολλά μαζί σε μία όμορφη βάση και αναδείξτε τη διακόσμηση του χώρου σας, εύκολα και οικονομικά. 'Εχουν μέγιστη διάρκεια καύσης έως 3.5 ώρες και είναι ιδανικά σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αφού θα σας βγάλουν από το απόλυτο σκοτάδι!

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Αρωματικά κεριά ρεσώ σε μπεζ χρώμα με άρωμα βανίλια, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό, στο σαλόνι, τη βεράντα ή τον κήπο σας. Συνδυάστε πολλά μαζί σε μία όμορφη βάση και αναδείξτε τη διακόσμηση του χώρου σας, εύκολα και οικονομικά. 'Εχουν μέγιστη διάρκεια καύσης έως 3.5 ώρες και είναι ιδανικά σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αφού θα σας βγάλουν από το απόλυτο σκοτάδι!

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Το Mama Mia αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5kg αναφέρεται σε μια συσκευασία αλευριού με βάρος 5 κιλών που προορίζεται για χρήση σε διάφορες μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές εφαρμογές. Αυτό το είδος αλευριού συνήθως είναι κατάλληλο για πολλές διάφορες συνταγές, όπως ψωμί, ζυμαρικά, κέικ, πίτες, και πολλά άλλα.

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας