• Ομοσπονδία φυστικοβούτυρο απαλό 340gr Ομοσπονδία - 1
  • Ομοσπονδία φυστικοβούτυρο απαλό 340gr Ομοσπονδία - 2
  • Ομοσπονδία φυστικοβούτυρο απαλό 340gr Ομοσπονδία - 3
  • Ομοσπονδία φυστικοβούτυρο απαλό 340gr Ομοσπονδία - 4
  • Ομοσπονδία φυστικοβούτυρο απαλό 340gr Ομοσπονδία - 5
  • Ομοσπονδία φυστικοβούτυρο απαλό 340gr Ομοσπονδία - 6
  • Ομοσπονδία φυστικοβούτυρο απαλό 340gr Ομοσπονδία - 1
  • Ομοσπονδία φυστικοβούτυρο απαλό 340gr Ομοσπονδία - 2
  • Ομοσπονδία φυστικοβούτυρο απαλό 340gr Ομοσπονδία - 3
  • Ομοσπονδία φυστικοβούτυρο απαλό 340gr Ομοσπονδία - 4
  • Ομοσπονδία φυστικοβούτυρο απαλό 340gr Ομοσπονδία - 5
  • Ομοσπονδία φυστικοβούτυρο απαλό 340gr Ομοσπονδία - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΟμοσπονδία

Ομοσπονδία φυστικοβούτυρο απαλό 340gr

Το φυστικοβούτυρο της εταιρείας Ομοσπονδία προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό φυστικιών, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Αποτελεί μια τροφή με υψηλή θρεπτική αξία, πλούσια σε πρωτεΐνη, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

11282
5200315750057
2,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oscar πραλίνα φουντουκιού χωρίς ζάχαρη με στέβια 320gr

Η πραλίνα φουντουκιού Oscar χωρίς ζάχαρη με στέβια 320gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική λύση. Με την απαλή γεύση του φουντουκιού και την γλυκύτητα της στέβιας, αυτή η πραλίνα θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση της. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 3,58 €

Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr

Η Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Με την πλούσια γεύση του φουντουκιού και την απαλή υφή της σοκολάτας, αυτή η πραλίνα θα σας κατακτήσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη μόνοι σας ή μοιραστείτε τη με αγαπημένα πρόσωπα. Αποκτήστε την Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr τώρα και ζήστε μια γευστική εμπειρία που δε θα ξεχάσετε!
Τιμή 2,13 €

Sisinni πραλίνα κακάο με φουντούκι χωρίς γλουτένη 400gr

Πραλίνα με φουντούκι και κακάο με γεύση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ιδανική για άλειμμα στο ψωμί, σε κρέπες, κέικ ή σε μπισκότα, αλλά και για απόλαυση με μία κουταλιά. Χωρίς Γλουτένη

Τιμή 2,11 €

Mama mia πραλίνα φουντουκιού 1kg

Η μαμά μία πραλίνα φουντουκιού 1kg είναι μια νόστιμη γλυκιά λιχουδιά που περιέχει φουντούκια και σοκολάτα. Ιδανική για να απολαύσετε με ένα φλιτζάνι καφέ ή ως γλυκό σνακ μεταξύ γευμάτων. Μια γεύση που σίγουρα θα σας κερδίσει!

Τιμή 4,45 €

Sisinni protein rich 23% κρέμα σοκολάτα με stevia 320gr

Το βούτυρο από μίξη διάφορων ξηρών καρπών της εταιρείας Rito's Food προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό διαφόρων ξηρών καρπών, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή με προσθήκη σοκολάτας.

Τιμή 4,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava nature γαλατιέρα αντικολλητική 11cm

Η Nava nature γαλατιέρα αντικολλητική 11cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της Nava, αυτή η γαλατιέρα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Η αντικολλητική επίστρωση της εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και χρήση, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός της την κάνει άνετη στη χρήση. Αποκτήστε την Nava nature γαλατιέρα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 10,93 €

Septona βαμβάκι 70gr

Το ανώτερης ποιότητας βαμβάκι SEPTONA προσφέρει φυσική φροντίδα σε όλη την οικογένεια. Εξαιρετικά απορροφητικό, κατάλληλο για τον απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας και την περιποίηση τραυμάτων.

Τιμή 1,29 €

Green αναψυκτικό βυσσιναδα χωρίς ζάχαρη με stevia 4x330ml

Η Green βυσσινάδα 4x330ml είναι το τέλειο αναψυκτικό για να απολαύσετε τις στιγμές χαλάρωσης σας. Με τη φρουτώδη γεύση της βύσσινου και τη δροσερή αίσθηση που προσφέρει, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και απόλαυση. Αποκτήστε τώρα την Green βυσσινάδα 4x330ml και αφεθείτε στη γεύση της!
Τιμή 2,08 €