• Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με 2 χερούλια 4lt clib-4lt Colorato - 1
  • Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με 2 χερούλια 4lt clib-4lt Colorato - 2
  • Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με 2 χερούλια 4lt clib-4lt Colorato - 3
  • Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με 2 χερούλια 4lt clib-4lt Colorato - 4
  • Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με 2 χερούλια 4lt clib-4lt Colorato - 1
  • Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με 2 χερούλια 4lt clib-4lt Colorato - 2
  • Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με 2 χερούλια 4lt clib-4lt Colorato - 3
  • Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με 2 χερούλια 4lt clib-4lt Colorato - 4
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςColorato

Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με 2 χερούλια 4lt clib-4lt

Η Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με τα 2 χερούλια 4lt clib-4lt είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με τη μεγάλη της χωρητικότητα 4 λίτρων, σας επιτρέπει να σερβίρετε το αγαπημένο σας ποτό σε μεγάλες παρέες με άνεση. Τα διάφανα υλικά της προσδίδουν μια μοντέρνα εμφάνιση και επιτρέπουν να δείτε το περιεχόμενο με μια ματιά. Με τα 2 χερούλια της, είναι εύκολο να μεταφέρετε τη σαμπανιέρα από την κουζίνα στο τραπέζι χωρίς κίνδυνο αποχύτ
22050
5206824970047
13,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με δύο χερούλια Colorato

Χωρητικότητα: 4L

Χρώμα: Διάφανο

Κατάλληλη για εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία, beach bar κ.α.

Διαστάσεις: 270x195x195 mm

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 2 χερούλια 4lt clib-4lw

Ανανεωτική, λειτουργική και στυλάτη σαμπανιέρα Colorato που θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο σπίτι σας. Με τη χωρητικότητα των 4lt και τα 2 χερούλια για εύκολη μεταφορά, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε είδους εκδηλώσεις και γιορτές. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Colorato σαμπανιέρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 8,33 €

Κύκλωψ πιατοθήκη πλαστική νεροχύτη γκρι

Η Κύκλωψ πιατοθήκη πλαστική νεροχύτη γκρι είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα πιάτα σας οργανωμένα και προστατευμένα. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια αίσθηση τάξης και κομψότητας στην κουζίνα σας!
Τιμή 2,50 €

Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

Η Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με την πρακτική και λειτουργική σχεδίασή της, μπορείτε να διατηρήσετε τα κουτάλια και τις πιρούνες σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Από ποιοτικά υλικά κατασκευασμένη, η Tns κουταλοθήκη θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της αποθήκευσης στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα τάξη στον χώρο σας!
Τιμή 1,25 €

Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm

Η Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και τις ευρύχωρες διαστάσεις της, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πιάτα σας με ασφάλεια και ευκολία. Αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α και ανανεώστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 5,43 €

Bager κουταλοθήκη όρθια πλαστική ροζ BG366

Η Bager κουταλοθήκη όρθια πλαστική ροζ BG366 είναι η τέλεια λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, μπορείτε να διατηρήσετε τις κουτάλες και τα πιρούνια σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο ροζ χρωματισμός της προσδίδει μια διακριτική πινελιά ομορφιάς στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη Bager κουταλοθήκη BG366 τώρα και κάντε την καθημε?
Τιμή 2,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Noxzema αποσμητικό deo spray talc 150ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Talc, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα, τεχνολογία Malodor Control και μοναδικό άρωμα talc, απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, απαλό θηλυκό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,56 €

Nivea roll-on talc sensation 2x50ml

Το αποσμητικό NIVEA Talc Sensation έχει αποτελεσματική προστασία από την κακοσμία και την εφίδρωση. Προσφέρει αίσθηση στεγνής και απαλής επιδερμίδας στη στιγμή, χάρη στην πολύτιμη πούδρα Kaolin* που περιέχει.

* Η πούδρα KAOLIN είναι φυσικής προέλευσης λευκή σκόνη από το ορυκτό καολινίτη και είναι δημοφιλής για την αποτελεσματική απορρόφηση και τη στεγνή αίσθηση που προσφέρει.

Χωρίς οινόπνευμα και χρωστικές ουσίες. Συμβατό με την επιδερμίδα. Δερματολογικά εγκριμένο.

Τιμή 4,98 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus normal 10τεμ

Κανονικού μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,76 €

Cesar σκυλοτροφή κοτόπουλο 300gr

Η Cesar σκυλοτροφή κοτόπουλο 300gr είναι η τέλεια επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και ισορροπημένα συστατικά, αυτό το προϊόν θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό σκύλο. Προσφέρει υγιεινή διατροφή και γεύση που θα λατρέψει. Αποκτήστε την Cesar σκυλοτροφή κοτόπουλο 300gr τώρα και δείτε τον σκύλο σας να ανανεώνει την ενέργειά του και τη χαρά του κάθε μέρα!
Τιμή 2,72 €