• Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml Axion - 1
  • Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml Axion - 2
  • Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml Axion - 3
  • Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml Axion - 4
  • Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml Axion - 5
  • Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml Axion - 6
  • Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml Axion - 1
  • Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml Axion - 2
  • Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml Axion - 3
  • Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml Axion - 4
  • Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml Axion - 5
  • Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml Axion - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAxion

Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml

Το Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml της εταιρίας Axion είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με τη φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού και την ισχυρή του σύνθεση, το Axion υγρό καθαριστικό θα αφήσει τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε έναν καθαρισμό που διαρκεί!

13251
5200116076004
2,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
Χρησιμοποιήστε αυτό το spray στις επιφάνειες του μπάνιου και της κουζίνας σας, από επιχρωμιωμένες μέχρι κεραμικές, πλακάκια και πόρτες ντουζιέρας, για να αφαιρέσετε τους λεκέδες και να δώσετε αστραφτερή λάμψη.
Ψεκάστε στη στοχευμένη επιφάνεια. Αφήστε να δράσει, ξεβγάλτε. Για σκληρούς ξεραμένους λεκέδες, αφήστε να δράσει για 3 λεπτά.

Μην το χρησιμοποιείτε σε: Επιφάνειες ευαίσθητες σε οξύ (π.χ. χρυσός, ασήμι, χαλκός, αλουμίνιο), βαμμένο ή παλιό/φθαρμένο σμάλτο, πλαστικούς βραστήρες νερού, φυσικά πετρώματα (π.χ. μάρμαρο, τραβερτίνη), θερμές/φθαρμένες ή γρατζουνισμένες επιφάνειες και ηλεκτρικές συσκευές. Αν έχετε αμφιβολία, δοκιμάστε το σε μη εμφανή επιφάνεια πριν τη χρήση.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μακριά από παιδιά.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό. Μην αναπνέετε εκνεφώματα. Να μην αναμιχθεί με λευκαντικά ή άλλα καθαριστικά προϊόντα.
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210-77.93.777.
Κίνδυνος ερεθισμού

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Flos star υγρό καθαριστικό για το μπάνιο ανταλλακτικό 475ml

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Flos, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων. Αφορά ανταλλακτικό προϊόντος χωρίς αντλία

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,00 €

Duck deep action gel με μέντα 750ml

Υγρό για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας.

Ο μοναδικός λαιμός του Duck® Total Action Gel προσφέρει ολοκληρωμένη καθαριότητα για την τουαλέτα σας, αφήνοντας ένα κύμα φρεσκάδας, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης.

Τιμή 2,14 €

Duck deep action gel με άρωμα θάλασσας 750ml

Υγρό για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας.

Ο μοναδικός λαιμός του Duck® Total Action Gel προσφέρει ολοκληρωμένη καθαριότητα για την τουαλέτα σας, αφήνοντας ένα κύμα φρεσκάδας, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης.

Τιμή 2,14 €

Cif power & shine υγρό καθαριστικό μπάνιου 700ml

Η CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE BATHROOM είναι το απόλυτο αντικατάστατο για το μπάνιο σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας το μπάνιο σας λαμπερό και καθαρό. Η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE BATHROOM τώρα και δείτε τη διαφορά στο μπάνιό σας!
Τιμή 1,26 €

Klinex υγρό καθαριστικό κατά των αλάτων αφρός artic spray 435ml

Η KLINEX SPRAY FOAM BATH ARTIC 435ml είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο σπίτι σας. Με την εξαιρετική του σύνθεση κατά των αλάτων, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και αρωματικού μπάνιου με το KLINEX SPRAY FOAM BATH ARTIC 435ml.
Τιμή 2,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Herbal essences conditioner τριαντάφυλλο για λάμψη 400ml

Το Herbal Essences Conditioner 400ml με εκχύλισμα τριαντάφυλλου θα αναζωογονήσει το χρώμα σας και θα κάνει τα μαλλιά σας λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε ένα λαμπερό χρώμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις και αισθανθείτε πιο αυτοπεποίθηση από ποτέ. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την διαφορά!
Τιμή 3,57 €

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 70gr, ελια & λιαστη τοματα

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Μάννα Δαγκωτό Τραγανές Μπουκιές 70gr, με ελιά και λιαστή τομάτα από την εταιρία. Ένα προϊόν που θα σας κερδίσει με την ποιότητά του και την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το σε κάθε σας γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση της παράδοσης σε κάθε δαγκωματάκι.
Τιμή 1,34 €

Noxzema αφρός ξυρίσματος cocoa butter 300ml

Η περιποιητική σύνθεση του αφρού ξυρίσματος Noxzema Men Conditioning με Cocoa Butter, απορροφάται άμεσα και βοηθάει στην προστασία του δέρματος από την ξηρότητα και την αίσθηση τραβήγματος. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Easy Glide & Skin Protect προσφέρει ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα.

Είναι δερματολογικά ελεγμένος.

Τιμή 3,03 €

Spira green παιδική εντομοαπωθητική lotion σώματος 100ml

Η παιδική εντομοαπωθητική lotion σώματος 100ml της εταιρίας Spira είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το παιδί σας από τα ενοχλητικά έντομα. Με φυσικά συστατικά και ευχάριστο άρωμα, προσφέρει αποτελεσματική προστασία για πολλές ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ήσυχες βόλτες στη φύση με το παιδί σας!
Τιμή 5,00 €
Trata σαρδέλες σε σάλτσα τομάτας 100gr Trata - 1 Trata σαρδέλες σε σάλτσα τομάτας 100gr Trata - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Trata σαρδέλες σε σάλτσα τομάτας 100gr

Οι αγαπημένες σαρδέλες του Έλληνα καταναλωτή, ξεχώρισαν για την ποιοτική και γευστική τους υπεροχή χωρίς συντηρητικά, για αυτό και συντροφεύουν εδώ και δεκαετίες το τραπέζι σας. Κορυφαία πηγή ασβεστίου (44% ΠΠΑ), ιχνοστοιχείων και Ω3, οι σαρδέλες TRATA αποτελούν μία υπερτροφή της ελληνικής θάλασσας και τον καλύτερο σύμμαχο κατά της οστεοπόρωσης. Η προσθήκη της σάλτσας τομάτας, αρωματισμένη ελαφρά με κρεμμύδι και σκόρδο δίνει ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα, βραβευμένο για τη γεύση του στα Great Τaste awards!

Κανονική τιμή 1,53 € Τιμή 1,45 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού