• Economy πιάτα μιας χρήσεως 15cm 20τεμ Economy - 1
  • Economy πιάτα μιας χρήσεως 15cm 20τεμ Economy - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEconomy

Economy πιάτα μιας χρήσεως 15cm 20τεμ

Τα Economy πιάτα μιας χρήσης 15cm 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση. Με την απλή τους σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή τους, τα πιάτα αυτά θα κάνουν τη διακόσμηση του τραπεζιού σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την άνεση του να μην χρειάζεται να πλένετε πιάτα μετά από κάθε εκδήλωση, καθώς τα Economy πιάτα είναι μιας χρήσης. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
20702
5207178596136
0,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 200ml 50τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 200ml 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθημερινό σας χρήση. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικά και πρακτικά. Με την εγγύηση της εταιρίας Alufix, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αγοράζετε ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και βολική!
Τιμή 2,24 €

Alufix βιοδιασπώμενα πιάτα πολυγωνικά 15x15cm 50τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα πιάτα πολυγωνικά 15x15cm 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση! Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικά και πρακτικά. Με το μοντέρνο πολυγωνικό τους σχήμα, θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στο τραπέζι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία φαγητού σας με τα Alufix πιάτα!
Τιμή 3,19 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml 12τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml 12τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε το φαγητό σας με άνεση και στυλ. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ιδανικά για κάθε είδους γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 0,80 €

ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΙΑΤΑ 10τεμ 20,5cm

Τα χαρτίνα πιάτα 10τεμ 20,5cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εκδήλωση! Με μοντέρνο design και ανθεκτικότητα που ξεχωρίζει, θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο. Αποκτήστε τα τώρα και δημιουργήστε μια αξέχαστη εμπειρία για τους φίλους και την οικογένειά σας!
Τιμή 0,56 €

Ecocare βιοδιασπώμενα πιάτα μεγάλα 23cm 50τεμ

Τα Ecocare βιοδιασπώμενα πιάτα μεγάλα 23cm 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για το περιβάλλον και την πρακτικότητα σας. Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτά τα πιάτα παρέχουν μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στα πλαστικά πιάτα. Απολαύστε τα γεύματά σας με στυλ και άνεση, γνωρίζοντας ότι συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος. Αποκτήστε τα Ecocare βιοδιασπώμενα πιάτα τώρα και απολαύστε μια πιο βιώσιμη εμπειρία φαγητού!
Τιμή 4,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas αλουμινόχαρτο 20m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Τιμή 3,21 €

Septona dry plus υποσέντονα 90x180cm 15τεμ

Ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας και μετεγχειρητικές καταστάσεις.

Με 5 στρώματα προστασίας:

1.Καπιτονέ κάλυμμα για αποτελεσματική διάχυση των υγρών

2. Άνω απορροφητικό φύλλο

3. Υπέρ-απορροφητικό στρώμα τεχνολογίας SAP (Super Absorbing Polymer) για συγκράτηση της υγρασίας στο εσωτερικό

4. Κάτω απορροφητικό φύλλο

5. Αδιάβροχο κάλυμμα που δε γλιστράει.

Τιμή 8,11 €

MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ (90x180cm) - (30τεμ.)

Η MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ (90x180cm) - (30τεμ.) είναι το ιδανικό προϊόν για την προστασία και την υγιεινή σας κάθε νύχτα. Με τις διαστάσεις του να είναι 90x180cm, προσφέρει άνεση και προστασία σε κάθε κρεβάτι. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν ήρεμο και αναζωογονητικό ύπνο κάθε βράδυ!
Τιμή 8,67 €

Ινδία σκόρδο τριμμένο βάζο 45gr

Σκόρδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 45 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,40 €