• Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών
  • Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών
  • Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών
  • Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών
  • Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών
  • Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών
  • Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών
  • Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών

Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών

Με αυτές τις τρεις καμπάνες βαφής 50 αυγών, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά και ζωηρά χρώματα στα αυγά σας. Η εύκολη εφαρμογή και η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων θα σας ενθουσιάσουν και θα κάνουν τα αυγά σας το επίκεντρο κάθε γιορτής και εκδήλωσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα με αυτές τις καμπάνες βαφής!
7132
5203158010012
0,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γαλάζιο ελεφαντάκι πασχαλινή λαμπάδα πλακέ

Μια γαλάζια πασχαλινή λαμπάδα με ένα χαριτωμένο ελεφαντάκι πάνω της θα ήταν μια πολύ γλυκιά και πρωτότυπη ιδέα! Μπορεί να είναι πλακές στο σχήμα του ελεφαντάκι και να διακοσμηθεί με λαμπερές λεπτομέρειες για να δημιουργήσει μια μοναδική εμφάνιση. Αυτή η λαμπάδα θα ξεχωρίσει σίγουρα στο πασχαλινό τραπέζι!
Τιμή 3,87 €

Κλωστές βαφής αυγών

"Οι κλωστές βαφής αυγών είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε μοναδικά και όμορφα διακοσμημένα αυγά για το Πάσχα. Με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και εύκολη στη χρήση, αυτές οι κλωστές θα σας ενθουσιάσουν με τα αποτελέσματά τους. Αποκτήστε τις τώρα και δημιουργήστε μοναδικές δημιουργίες με την οικογένεια και τους φίλους σας!"
Τιμή 1,13 €

Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών με χαλκομανίες και γάντι

Η συγκεκριμένη βαφή με χαλκομανίες και γάντι της εταιρίας προσφέρει λαμπερό χρώμα και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Με την εφαρμογή των τριών καμπάνων βαφής, τα μαλλιά σας θα λάμψουν και θα αποκτήσουν μια μοναδική όψη. Αποκτήστε τώρα την εμπειρία της επαγγελματικής βαφής στο σπίτι σας και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 1,18 €

Γαλάζια μπαλαρίνα πασχαλινή λαμπάδα πλακέ

Η λαμπάδα με τη γαλάζια μπαλαρίνα είναι μια όμορφη πασχαλινή λαμπάδα που θα φωτίσει το πάσχα με τον πλούσιο πλακέ σχεδιασμό της. Η λαμπάδα αυτή έχει μια λαμπερή γαλάζια μπαλαρίνα στην κορυφή της, που χορεύει με χάρη και ομορφιά. Το πλακέ της λαμπάδας είναι διακοσμημένο με λουλούδια, πασχαλινά αυγά και άλλα στοιχεία που την κάνουν ακόμα πιο μοναδική. Αυτή η λαμπάδα είναι ιδανική για όσους αγαπούν τη μπαλαρίνα και θέλουν να έχουν ένα πρω
Τιμή 3,87 €

Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα γιορτής με τις όμορφες Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ! Με μοναδικά σχέδια και ζωηρά χρώματα, αυτές οι χαρτοπετσέτες θα δώσουν έναν λαμπερό αέρα στο τραπέζι σας. Ιδανικές για το πασχαλινό γεύμα σας ή για ένα πάρτι με φίλους και οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για τους αγαπημένους σας!
Τιμή 1,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 6x1,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 1,54 €

Ωμεγα special 500gr, φασολια μαυροματικα

Η Ωμεγα special 500gr, φασολια μαυροματικα της εταιρίας είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας φασόλια μαυρομάτικα. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια θρεπτική του αξία, αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για υγιεινή διατροφή. Αποκτήστε τώρα το Ωμεγα special 500gr και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 2,09 €

MEDCARE ΥΠΟΣΕΝTΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.)

Το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το κρεβάτι σας καθαρό και φρέσκο. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, αυτό το υποσέντονο θα σας προσφέρει άνεση και προστασία κάθε νύχτα. Μην αφήνετε τον ύπνο σας να επηρεαστεί από τα υγρά ή τις κηλίδες - επιλέξτε το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ για μια απροβλημάτιστη εμπειρία ύπνου.
Τιμή 4,88 €
Κύκνος τοματοχυμός 370gr Κύκνος τοματοχυμός 370gr
Περιορισμένη προσφορά!

Κύκνος τοματοχυμός 370gr

Χυμός τομάτας σε χάρτινη συσκευασία, πλούσιος σε θρεπτικές ουσίες και αντιοξειδωτικά, πίνεται σκέτος ή σαν συμπλήρωμα στα κοκτέιλ, αλλά είναι και ιδανικός για πιο ελαφρύ μαγείρεμα.

Κανονική τιμή 0,72 € Τιμή 0,68 €
  • -0,04 €
  • -0,04 €

Dove κρεμοσάπουνο fine silk 250ml

Αποκτήστε μεταξένια απαλή επιδερμίδα με το Dove κρεμοσάπουνο Fine Silk 250ml. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος θα σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και αίσθηση μεταξένιας απαλότητας. Απολαύστε την πολυτέλεια και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Dove κρεμοσάπουνο Fine Silk και αναδείξτε την ομορφιά σας κάθε μέρα.
Τιμή 1,59 €