• Parodontax οδοντόβουρτσα expert clean μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Parodontax οδοντόβουρτσα expert clean μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςParodontax

Parodontax οδοντόβουρτσα expert clean μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Parodontax οδοντόβουρτσα expert clean soft είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη φρεσκάδα και καθαριότητα στο στόμα τους. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια και τα ούλα, αυτή η οδοντόβουρτσα εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Αφήστε την Parodontax να φροντίσει την υγεία του στόματός σας και νιώστε βέβαιοι ότι έχετε επιλέξει τον καλύτερο σύμμαχο για ένα υγιές χαμόγελο.
35601
5054563066053
3,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

AIM παιδική οδοντόβουρτσα 7-13 ετών μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Οδοντόβουρτσα για παιδιά 7-13 ετών με μικρή κεφαλή, πολύ μαλακές ίνες και στρογγυλεμένες άκρες για τα ευαίσθητα παιδικά ούλα. Έχει βάση στήριξης με βεντούζα, για να στέκεται μόνη της στο μπάνιο και προστατευτικό κάλυμμα.

Τιμή 2,02 €

AIM οδοντόβουρτσα classic fresh μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με στρογγυλεμένες ίνες, ανισοϋψές προφίλ για καλύτερο μεσοδόντιο καθαρισμό και εύχρηστη επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας.

Είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από τη γλώσσα βακτήρια, που αποτελούν μια από τις βασικές αιτίες κακοσμίας του στόματος.

Τιμή 1,90 €

Colgate οδοντόβουρτσα παιδική extra soft 0-2 ετών σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα παιδική extra soft 0-2 ετών είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των μικρών σας. Με μαλακές τρίχες που προστατεύουν τα ευαίσθητα παιδικά δόντια και ένα χαριτωμένο σχεδιασμό που θα ενθουσιάσει τα μικρά παιδιά, αυτή η οδοντόβουρτσα θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν υγιή οδοντική υγεία από μική ηλικία. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στο παιδί σας το καλύτερο χαμόγελο!
Τιμή 0,83 €

Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6+ ετών 1τεμ

Η Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6 ετών της εταιρίας Firefly είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την υγιεινή στόματος των μικρών μας φίλων. Με την υψηλή τεχνολογία turbo max 6, εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία των δοντιών από την πρώτη χρήση. Με τον αγαπημένο τους ήρωα Avengers, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν και θα αγαπήσουν το βούρτσισμα των δοντιών τους. Αποκτήστε την Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6 τώρα και εξασφαλίστε έν?
Τιμή 3,25 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα dynamic μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας Aquafresh σε μπλε χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Τιμή 1,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Αβεζ κουσκούσι 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Ρούμελης μαντολάτο με φιστίκι 70gr

Το μαντολάτο Ρούμελης με φιστίκι σε συσκευασία 70γρ είναι ένα εξαιρετικό γλυκό που ικανοποιεί τις απαιτήσεις των λάτρεις των ελληνικών γλυκών. Αυτό το παραδοσιακό γλυκό προέρχεται από τον Ρούμελη, και το φιστίκι το καθιστά μοναδικό στη γευστική του εμπειρία.

Τιμή 0,87 €

Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28

Το Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 της εταιρίας Fest είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αντικολλητική επίστρωση του, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η στρόγγυλη μορφή του επιτρέπει ομοιόμορφη μαγειρέματα και την εύκολη σερβιρίσματος. Με το Fest flow ταψί αντικολλητικό, η μαγειρική γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική.
Τιμή 9,45 €

ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml

Το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση. Με την απαλή γεύση του βαλσαμικού και την γλυκύτητα του μελιού, αυτό το προϊόν θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε πιάτο. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάντουιτς, ψητά λαχανικά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αφήστε τη γεύση του ΠΑΝ ξυδιού βαλσαμικού με μέλι να σας ταξιδέψει και να σας ενθουσιάσει.
Τιμή 3,82 €

Simba σκυλοτροφή κροκέτα κοτόπουλο 4kg

Πλήρης ξηρά τροφή συντήρησης για σκύλους όλων των φυλών με γεύση κοτόπουλο.

Συστατικά: Δημητριακά, κρέας και υποπροϊόντα κρέατος (min.4,1% κοτόπουλο), λαχανικά, λίπη και έλαια, βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία.

Τιμή 6,37 €