• Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ Septona - 1
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ Septona - 2
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ Septona - 3
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ Septona - 4
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ Septona - 5
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ Septona - 6
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ Septona - 1
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ Septona - 2
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ Septona - 3
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ Septona - 4
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ Septona - 5
  • Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ Septona - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’ care Αλόη είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας από την 1η μέρα. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους με αλόη και βιταμίνη Ε καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, διατηρώντας το ενυδατωμένο.

Δερματολογικά ελεγμένα.

11931
5201410964127
2,60 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua (Water), Glycerin, Polysorbate-20, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Disodium Cocoamphodiacetate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrancel Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Sodium Chloride, Lactic Acid
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 3μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Ιδανικά για τον απαλό καθαρισμό της μηρογεννητικής περιοχής κατά την αλλαγή πάνας, καθώς και για τον καθαρισμό των χεριών και του σώματος του μωρού.
Οδηγίες Προφύλαξης
Εξωτερική χρήση μόνο.
Στοιχεία Προμηθευτή
SEPTONA Α.Β.Ε.Ε., Οινόφυτα Βοιοωτίας 320 11, Τηλ.: 22620 31544, E-mail: info@septona.gr, Ιστοσελίδα: www.septona.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n care Chamomile είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η αγνή σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού και βιταμίνη Ε, καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα. Φυσικό pH 5,5.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,16 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι εφέ κρέμας 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι εφέ κρέμας 120τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος κάθε γονιού! Με τη μοναδική τους σύνθεση και την προσεγμένη σχεδίασή τους, προσφέρουν την ιδανική λύση για την αλλαγή του μωρού σας. Ξεχάστε τις ανησυχίες και απολαύστε την ευκολία και την άνεση που προσφέρουν τα Renkli μωρομάντηλα! Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωράκι σας τη φροντίδα που του αξίζει.
Τιμή 0,90 €

Pampers μωρομάντηλα fresh clean 52τεμ

Τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean 52τεμ είναι η ιδανική λύση για την περιποίηση του μωρού σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που αφήνει το δέρμα απαλό και φρέσκο, αυτά τα μωρομάντηλα προσφέρουν προστασία και φροντίδα σε κάθε αλλαγή πάνας. Επιλέξτε τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean 52τεμ για να διατηρήσετε το μωρό σας ευχάριστα καθαρό και άνετο κάθε μέρα.
Τιμή 1,12 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι κλασικά 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι κλασικά 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το μωρό του. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικό σχεδιασμό, τα μωρομάντηλα Renkli προσφέρουν απαλή προστασία και φροντίδα για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Με τα 120 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, θα έχετε πάντα αρκετά μωρομάντηλα στη διάθεσή σας. Αποκτήστε τα Renkli μωρομάντηλα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 1,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Ήλιος βανίλια 30x3gr

Η Βανίλια, με τη θαυμάσια αρωματική γεύση της, είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιημένη αρωματική ουσία στις ζύμες, τα γλυκά, και άλλα επιδόρπια. μπισκότα, πίτες, κέικ, και όλες οι γλυκιές συνταγές απαιτούν στο μαγείρεμα βανίλια.

Τιμή 3,19 €

Ινδία κουρκουμάς βάζο 35gr

Κουρκουμάς της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό κουρκούμη (turmeric). Χρησιμοποιείται συνήθως στην ασιατική κουζίνα και αποτελεί το κύριο μπαχαρικό στο κάρυ. Έχει μια ζεστή, πικρή γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να δώσει γεύση και χρώμα σε σκόνες κάρυ, μουστάρδες, βούτυρα και τυριά.

Τιμή 1,22 €

Kellogg's δημητριακά coco pops 330gr

Το Kellogg's δημητριακά coco pops 330gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό! Με την τραγανή του υφή και την εκρηκτική γεύση του σοκολάτας, σίγουρα θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας και θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,66 €

Elvive μάσκα μαλλιών oil jojoba 300ml

Η μάσκα πολλαπλών χρήσεων, εμπλουτισμένη με έλαιο πλούσιο σε Jojoba χαρίζει στα ξηρά μαλλιά την εντατική θρέψη που χρειάζονται, για αξεπέραστη απαλότητα & λάμψη.

Τιμή 6,84 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 5x43gr

Το Papadopoulou cream crackers σίτου 5x43gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή του, θα σας κάνει να θέλετε να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το μόνο του ή συνοδεύστε το με τυρί, μαρμελάδα ή ακόμα και κρέμα φουντούκι για μια ακόμα πιο νόστιμη εμπειρία. Αγοράστε τώρα τα Papadopoulou cream crackers σίτου και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 2,63 €