• -0,19 €
  • Σκεύος αλουμινίου νο220 100τεμ
  • Σκεύος αλουμινίου νο220 100τεμ

Σκεύος αλουμινίου νο220 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο220 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, αυτό το σκεύος θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα και θα σας παρέχει την απόλυτη ευελιξία στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υψηλής ποιότητας προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προ
20552
5201261211043
7,24 €
7,43 €
Έκπτωση -0,19 €


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σκεύος αλουμινίου νο129 100τεμ

Το Σκεύος αλουμινίου νο129 100τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη στην κουζίνα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων και φούρνο, αυτό το σκεύος θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα καθημερινών γευμάτων. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 9,01 €

Alufix σκεύος αλουμινίου με καπάκι μικρό 475cc 4τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου με καπάκι μικρό 475cc 4τεμ της εταιρίας Alufix είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, το Alufix σκεύος είναι ο τέλειος σύντροφος στην κουζίνα σας. Μην αφήνετε τα τρόφιμα σας να χάνουν τη φρεσκάδα τους, αγοράστε τώρα το Alufix σκεύος αλουμινίου και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα στην αποθήκευση τροφίμων.

Τιμή 0,88 €

Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεγάλο 2τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεγάλο 2τεμ είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας πίτσες με φρεσκότατη γεύση και τέλεια ψημένη βάση. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, το Alufix σκεύος είναι ο σύμμαχός σας στην κουζίνα για γρήγορες και νόστιμες λύσεις. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένεια σας με τις υπέροχες πίτσες που θα ετοιμάζετε κάθε φορά!

Τιμή 1,27 €

Σκεύος αλουμινίου νο128 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο128 100τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας μαγειρική ανάγκη. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στην καθημερινή χρήση και να σας παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας μας, αυτό το σκεύος θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε νόστιμα γεύματα με άνεση και αξιοπιστία. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Bevelini πουράκια φουντουκιού 400gr

Το Bevelini πουράκι φουντούκι 400gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο. Με την πλούσια γεύση του φουντουκιού και την τραγανή υφή του, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του Bevelini πουρακιού φουντουκιού 400gr!
Τιμή 3,08 €

Bona Vita corn flakes 375gr

Τα "Bona Vita corn flakes 375γρ" είναι ένα δημοφιλές προϊόν δημηλίου δημητριακού. Τα corn flakes είναι λεπτές φλούδες από αλεσμένο καλαμπόκι, που συνήθως ψήνονται για να γίνουν τραγανά και να χρησιμοποιούνται ως πρωινό δημητριακό με γάλα.

Τιμή 2,09 €