• Septona dermasoft μωρομάντηλα family 3x100τεμ Septona - 1
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 3x100τεμ Septona - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 3x100τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα septona dermasoft είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας όλης της οικογένειας. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού, βιταμίνη Ε και 96% νερό, καθαρίζει απαλά το δέρμα, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

11934
5201410964196
3,62 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua (Water), Glycerin, Polysorbate 20, Tocopheryl Acetate, Coco-Glucoside, Chamomilla Recutita (Matricarial Flower Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Ethylhexylglycerin, Silicone Quaternium-17, Lactic Acid, Ethyl Lauroyl Arginate HCI, Citric Acid Potassium Sorbate, Polyglyceryl-10 Laurate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 3μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Ιδανικά για τον απαλό καθαρισμό της μηρογεννητικής περιοχής κατά την αλλαγή πάνας, καθώς και για τον καθαρισμό των χεριών και του σώματος του μωρού.
Οδηγίες Προφύλαξης
Εξωτερική χρήση μόνο.
Στοιχεία Προμηθευτή
SEPTONA Α.Β.Ε.Ε., Οινόφυτα Βοιοωτίας 320 11, Τηλ.: 22620 31544, E-mail: info@septona.gr, Ιστοσελίδα: www.septona.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 3x60τεμ

Τα μαλακά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’care KIDS Panthenol είναι ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Η ιδιαίτερα απαλή τους σύνθεση με πανθενόλη και 96% νερό καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών σας.

Τιμή 2,60 €

Drop μωρομάντηλα με καπάκι grapefruit & lime 100τεμ

Αναζητάτε το τέλειο μωρομάντηλο που θα φρεσκάρει το μωρό σας με το απαλό άρωμα του grapefruit & lime; Τότε τα Drop μωρομάντηλα με καπάκι είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! Με 100 τεμάχια από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη και εύκολη διαδικασία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα τώρα!
Τιμή 1,01 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Η απαλή μυρωδιά της λεβάντας θα χαλαρώσει το μωρό σας και θα του προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν που θα κάνει τη φροντίδα του μωρού σας εύκ
Τιμή 0,96 €

Pampers μωρομάντηλα fresh clean 52τεμ

Τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean 52τεμ είναι η ιδανική λύση για την περιποίηση του μωρού σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που αφήνει το δέρμα απαλό και φρέσκο, αυτά τα μωρομάντηλα προσφέρουν προστασία και φροντίδα σε κάθε αλλαγή πάνας. Επιλέξτε τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean 52τεμ για να διατηρήσετε το μωρό σας ευχάριστα καθαρό και άνετο κάθε μέρα.
Τιμή 1,12 €

Freshmaker μωρομάντηλα χαμομήλι 100τεμ

Η FRESHMAKER ΜΩΡΟΜΑ 100 CHAMOMILE είναι το ιδανικό προϊόν για το μωρό σας. Με φυσική χαμομηλία, προσφέρει αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης στο μωρό σας. Η εξαιρετική ποιότητα και η απαλή φόρμουλα του προϊόντος θα κάνουν την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας ευχάριστη και αποτελεσματική. Αποκτήστε το σήμερα και χαρίστε στο μωρό σας την αίσθηση περιποίησης που του αξίζει.
Τιμή 0,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Pizza color κουτιά συσκευασίας 33x33x4cm 100τεμ

Τα Pizza color κουτιά συσκευασίας 33x33x4cm 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη μεταφορά των αγαπημένων σας προϊόντων. Με ποικίλα χρώματα και ανθεκτική κατασκευή, αυτά τα κουτιά θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη λειτουργικότητα της συσκευασίας Pizza Color! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 22,07 €

Family αλουμινόχαρτο extra 60m x 45cm

Το Family αλουμινόχαρτο extra 60m x 45cm είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα μπορείτε να τυλίξετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία. Μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο, αγοράστε το Family αλουμινόχαρτο extra 60m x 45cm τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 12,01 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά με βανίλια 230gr

Η σειρά Αλλατίνη Ιn Passion βασίζεται σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων με εκλεκτά συστατικά και σε δημιουργικές ιδέες που μας χαρίζουν πλούσιες γευστικές εμπειρίες.

Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς. 

Τιμή 1,27 €

Σκούπα ασφάλτου

Η σκούπα ασφάλτου της εταιρίας είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των ασφαλτικών επιφανειών σας. Με την υψηλή της απόδοση και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, θα ανανεώσετε άμεσα τον χώρο σας και θα απολαύσετε έναν καθαρό και λαμπερό ασφαλτικό δάπεδο. Αποκτήστε τη σήμερα και αναδείξτε τον επαγγελματισμό και τη φρεσκάδα του χώρου σας!
Τιμή 1,25 €

Vincinni κέικ με κακάο & βανίλια 300gr

Το Vincinni κέικ με κακάο και βανίλια 300γρ είναι ένα γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni, που συνδυάζει τις γεύσεις του κακάο και της βανίλιας για μια απολαυστική εμπειρία.

Τιμή 2,08 €