• Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα Κύκλωψ - 2
  • Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα Κύκλωψ - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα

Η Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα είναι το απόλυτο εργαλείο για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα στον χώρο σας. Με την υψηλή του ποιότητα και απόδοση, η μυγοσκοτώστρα Κύκλωψ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν χώρο ελεύθερο από ενοχλητικά έντομα!
8088
5202707000658
0,28 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η μυγοσκοτώστρα είναι ένα ηλεκτρικό συσκευάσμα που χρησιμοποιείται για να εξοντώσετε μύγες και άλλα ενοχλητικά έντομα στο σπίτι ή σε άλλους χώρους. Λειτουργεί με τη χρήση ρεύματος και δημιουργεί ένα ηλεκτρικό πεδίο που προσελκύει τα έντομα και τα εξουδετερώνει όταν έρθουν σε επαφή με το συρματόσχοινο της συσκευής.

Οι μυγοσκοτώστρες είναι πολύ αποτελεσματικές στην εξόντωση μύγων, κουνουπιών και άλλων ενοχλητικών εντόμων, και συχνά χρησιμοποιούνται σε κουζίνες, τραπεζαρίες και άλλους χώρους όπου τα έντομα μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγιεινής και άνεσης. Είναι εύκολες στη χρήση και ασφαλείς για τους ανθρώπους.

Κατά τη χρήση της μυγοσκοτώστρας, είναι σημαντικό να τηρούνται οι ασφαλείς πρακτικές, καθώς πρόκειται για μια ηλεκτρική συσκευή. Είναι επίσης καλό να διατηρείτε τη συσκευή μακριά από τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα για την ασφάλειά τους.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα μαργαρίτα

Η μαργαρίτα Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα είναι το απόλυτο εργαλείο για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα στο σπίτι σας. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Κύκλωψ, η μυγοσκοτώστρα μαργαρίτα εξασφαλίζει αποτελεσματική και γρήγορη εξάλειψη των μυγών, χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών. Αφαιρείτε τον επικίνδυνο και εκνευριστικό θόρυβο των μυγοσκοτών και απολαύστε έναν ήσυχο και γαλήνιο ύπνο. Αποκτήστε τη μαργαρίτα Κύκλωψ μυγοσκοτ
Τιμή 0,24 €

Κύκλωψ τιναχτήρι πλαστικό boom-2005 63,7x18,6cm

Το Κύκλωψ τιναχτήρι πλαστικό boom-2005 63,7x18,6cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη που αναζητά αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για τις ανάγκες του. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, το τιναχτήρι πλαστικό boom-2005 εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και απόδοση. Με διαστάσεις 63,7x18,6cm, αυτό το τιναχτήρι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία που απαιτεί ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστ?
Τιμή 1,54 €

Κύκλωψ τιναχτήρι πλαστικό

Τιναχτήρι της εταιρείας Cyclops, το οποίο αποτελεί το κατάλληλο εργαλείο ώστε να τινάζετε σκόνες και βρωμιές από την επιφάνεια των χαλιών σας. Η χρήση του τιναχτηριού ενδείκνυται σε σχέση με το απλό τίναγμα με τα χέρια, καθώς έτσι προστατεύεται σε μεγαλύτερο βαθμό το χαλί.

Τιμή 1,52 €

Μυγοσκοτώστρα πλαστική

Η μυγοσκοτώστρα αυτή είναι απαραίτητη για κάθε σπίτι, καθώς εξαλείφει αποτελεσματικά τις ενοχλητικές μύγες που εισβάλλουν στον χώρο σας. Με τον εργονομικό σχεδιασμό της, είναι εύκολη στη χρήση και διαθέτει υψηλή απόδοση στην εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών. Μην αφήνετε τις μύγες να σας ενοχλούν, αποκτήστε τώρα την πλαστική μυγοσκοτώστρα και απολαύστε έναν καθαρό και ήσυχο χώρο!
Τιμή 0,23 €

Κορυφαία προϊόντα

Nestle δημητριακά fitness ολικής άλεσης 375gr

Τα δημητριακά FITNESS προσφέρουν ενέργεια στον οργανισμό καθώς παρασκευάζονται με σιτάρι, Βρόμη ολικής άλεσης και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Είναι ιδανικά για πρωινό αλλά και ως σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Τιμή 3,07 €

Nature valley μπάρες πρωτεϊνης με αλατισμένη καραμέλα 4x40gr

Οι μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley με αλατισμένη καραμέλα είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Με την ιδανική συνδυασμό γλυκού και αλμυρού, αυτές οι μπάρες θα σας καταπλήξουν με τη γεύση τους και θα σας προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε. Απολαύστε τις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με την πλούσια γεύση της καραμέλας.
Τιμή 4,70 €

3άλφα πράσινη φάβα από μπιζέλι 500gr

Η 3άλφα πράσινη φάβα από μπιζέλι 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Απολαύστε την πλούσια γεύση των μπιζελιών σε κάθε ματσάκι και δημιουργήστε γευστικές συνταγές που θα κάνουν το φαγητό σας ακόμα πιο νόστιμο. Αγοράστε τώρα την 3άλφα πράσινη φάβα από μπιζέλι και απολαύστε την πλούσια γεύση και τα θρεπτικά οφέλη της!
Τιμή 2,19 €

Medi-World γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα small 100τεμ

Τα εξεταστικά γάντια Latex Powdered της εταιρίας MEDI-WORLD είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία στον τομέα της υγείας. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, προσφέρουν ασφάλεια και προστασία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και των εργασιών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας σήμερα και να αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 3,13 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 52μεζ 1,196lt της εταιρίας Cajoline είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και μαλακίας στα ρούχα σας. Η μοναδική του σύνθεση θα σας εντυπωσιάσει και θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν απίστευτα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε τα αποτελέσματα που προσφέρει!
Τιμή 3,69 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού