• Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα μαργαρίτα
  • Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα μαργαρίτα
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα μαργαρίτα

Η μαργαρίτα Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα είναι το απόλυτο εργαλείο για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα στο σπίτι σας. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Κύκλωψ, η μυγοσκοτώστρα μαργαρίτα εξασφαλίζει αποτελεσματική και γρήγορη εξάλειψη των μυγών, χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών. Αφαιρείτε τον επικίνδυνο και εκνευριστικό θόρυβο των μυγοσκοτών και απολαύστε έναν ήσυχο και γαλήνιο ύπνο. Αποκτήστε τη μαργαρίτα Κύκλωψ μυγοσκοτ
18266
5202707991437
0,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα

Η Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα είναι το απόλυτο εργαλείο για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα στον χώρο σας. Με την υψηλή του ποιότητα και απόδοση, η μυγοσκοτώστρα Κύκλωψ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν χώρο ελεύθερο από ενοχλητικά έντομα!
Τιμή 0,28 €

Κύκλωψ τιναχτήρι πλαστικό

Τιναχτήρι της εταιρείας Cyclops, το οποίο αποτελεί το κατάλληλο εργαλείο ώστε να τινάζετε σκόνες και βρωμιές από την επιφάνεια των χαλιών σας. Η χρήση του τιναχτηριού ενδείκνυται σε σχέση με το απλό τίναγμα με τα χέρια, καθώς έτσι προστατεύεται σε μεγαλύτερο βαθμό το χαλί.

Τιμή 1,52 €

Μυγοσκοτώστρα πλαστική

Η μυγοσκοτώστρα αυτή είναι απαραίτητη για κάθε σπίτι, καθώς εξαλείφει αποτελεσματικά τις ενοχλητικές μύγες που εισβάλλουν στον χώρο σας. Με τον εργονομικό σχεδιασμό της, είναι εύκολη στη χρήση και διαθέτει υψηλή απόδοση στην εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών. Μην αφήνετε τις μύγες να σας ενοχλούν, αποκτήστε τώρα την πλαστική μυγοσκοτώστρα και απολαύστε έναν καθαρό και ήσυχο χώρο!
Τιμή 0,23 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food πατατάκια με αλάτι 70gr

Τα Arion food πατατάκια με αλάτι 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ! Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, δεν θα μπορείτε να τους αντισταθείτε. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα και αναζωογονηθείτε με την ενέργεια που σας προσφέρουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 0,76 €

Brut αποσμητικό musk spray 200ml

Brut Musk από Brut Parfums Prestige είναι ένα Ξυλωδη Μοσχος Λουλουδένιο άρωμα για άνδρες. Brut Musk κυκλοφόρησε το έτος 1986. Το άρωμα περιέχει Εσπεριδοειδή, νότες ξύλων, ταμπάκο, Μόσχος, Κεχριμπάρι και καρυκεύματα.

Τιμή 2,80 €

3άλφα φασόλια μέτρια 500gr

Λεπτή γεύση με λεπτή φλούδα. Τα φασόλια είναι πλούσια σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β και αποτελούν ένα πλήρες γεύμα. Ιδανικά για παραδοσιακή Ελληνική φασολάδα.

Τιμή 2,52 €

Teza Fik spray εντομοκτόνο 300ml

Εντομοκτόνο που καταπολεμά γρήγορα και αποτελεσματικά τα ιπτάμενα έντομα όπως μύγες, κουνούπια, σε κλειστούς χώρους (σπίτια, γραφεία, κ.λπ.).

Τιμή 2,62 €