• MACAO ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ 50gr
  • MACAO ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ 50gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ 50gr

48926
5203209011425
0,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδία κουρκουμάς βάζο 35gr

Κουρκουμάς της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό κουρκούμη (turmeric). Χρησιμοποιείται συνήθως στην ασιατική κουζίνα και αποτελεί το κύριο μπαχαρικό στο κάρυ. Έχει μια ζεστή, πικρή γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να δώσει γεύση και χρώμα σε σκόνες κάρυ, μουστάρδες, βούτυρα και τυριά.

Τιμή 1,22 €

Αποστόλου κόλιανδρος τριμμένος 500gr

Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση του τριμμένου κόλιανδρου 500gr από την εταιρία Αποστόλου. Με την υψηλή ποιότητα και την προσεγμένη επεξεργασία του προϊόντος, θα αναβαθμίσετε κάθε γεύμα σας με μια μόνο κίνηση. Απολαύστε τη γεύση του φρεσκοτριμμένου κόλιανδρου και δώστε νέα διάσταση στις μαγειρικές σας δημιουργίες.
Τιμή 3,70 €

Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr

Το Ινδία κρεμμύδι βάζο 25gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την εξαιρετική του γεύση. Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Ινδία κρεμμυδιού σε κάθε μπουκιά και δώστε μια εξωτική νότα στα πιάτα σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,34 €

Ινδία πιπέρι της γεύσης 35gr

Το πιπέρι της γεύσης είναι ένα παραδοσιακό μπαχαρικό που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική. Έχει μια ελαφρώς πικάντικη, αλλά πιο γλυκιά γεύση σε σχέση με το καυτερό πιπέρι. Είναι ιδανικό για να προσθέσετε μια αρωματική νότα στα φαγητά σας χωρίς την έντονη πικάντικη επίπτωση του μαύρου πιπεριού.

Το πιπέρι της γεύσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διάφορα φαγητά, συμπεριλαμβανομένων σαλατών, σάλτσων, σουπών, ψητών κρεάτων, λαχανικών, και ακόμη και σε γλυκά όπως σοκολάτα. Είναι ιδανικό για τα φαγητά όπου επιθυμείτε να προσθέσετε ένα ευχάριστο αρωματικό στοιχείο χωρίς να τα κάνετε πικάντικα.

Τιμή 1,61 €

Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr

Κύμινο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 1,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη advance για πλυντήριο ρούχων μπλε 2lt

H Χλωρίνη® KLINEX Advance με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση, είναι η μόνη εξειδικευμένη Χλωρίνη® για χρήση στο πλυντήριο ρούχων. Σε κάθε πλύσιμο επαναφέρει την αρχική λευκότητα των ρούχων εξαφανίζοντας λεκέδες, κιτρινίλες και γάριασμα. Η Χλωρίνη® KLINEX Advance δε φθείρει τα υφάσματα στις χαμηλές θερμοκρασίες και απολυμαίνει, προσφέροντας ρούχα υγιεινά καθαρά.

Τιμή 3,44 €

Λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νο49 30x12cm 4lt

Η πλαστική λεκάνη αχιβάδα Νο49 με διαστάσεις 30x12cm και χωρητικότητα 4lt είναι ο απόλυτος βοηθός στο μπάνιο σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι ανθεκτική και εύκολη στη χρήση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και το λειτουργικό σχήμα της, αποτελεί μια αναγκαιότητα σε κάθε μπάνιο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει καθημερινά!
Τιμή 1,26 €

Vileda αλουμινόχαρτο 25m

Το Vileda αλουμινόχαρτο 25m είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε τις ανεπιθύμητες λεκέδες να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το Vileda αλουμινόχαρτο 25m σήμερα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 5,80 €

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με muesli 175gr

Το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου και χαμογελάστε, με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 2,02 €

Endless ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων brilliant με λεμόνι 30τεμ

Οι νέες ταμπλέτες πλυντηρίου Endless Brilliant, χάρη στην ειδική τους σύνθεση με τεχνολογία Stream Tab διαλύονται γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια ισχυρή δράση καθαρισμού. Αφαιρούν εύκολα υπολείμματα τροφών, λεκέδων και καμένων λαδιών καθώς εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ευχάριστο άρωμα λεμονιού.

Τιμή 4,41 €