• Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 15τεμ
  • Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 15τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCalgon

Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 15τεμ

47949
5011417544143
3,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 4x75τεμ

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Calgon αποσκληρυντή πλυντηρίου ρούχων ταμπλέτες 75τεμ και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας! Με μια μόνο ταμπλέτα Calgon, οι ρούχα σας θα παραμείνουν λαμπερά και απαλά, ενώ το πλυντήριό σας θα προστατεύεται από την αλάτωση και τη συσσώρευση αλάτων. Αφήστε το Calgon να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε άνετα και αποτελεσματικά πλυσίματα χωρίς φόβο για την ποιότητα των ρούχων και τη μηχανή του πλυντηρίου σας. Αποκτ
Τιμή 74,99 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 45τεμ

Οι ταμπλέτες Calgon αποσκληρυντικού νερού πλυντηρίου ρούχων 45τεμ είναι το μυστικό για καθαρά και λαμπερά ρούχα. Αφαιρούν τους άλας και τις αλάτια από το νερό, προστατεύοντας το πλυντήριό σας και εξασφαλίζοντας μακροχρόνια απόδοση. Ξεχάστε τις πανωλεθρίες και αφήστε τις ταμπλέτες Calgon να κάνουν τη δουλειά τους. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας.
Τιμή 32,66 €

Εύρηκα antikalk σκόνη 54gr

Η σκόνη Εύρηκα antikalk 54gr είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική αφαίρεση των αλάτων από τα ηλεκτρικά σκεύη σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία και λειτουργία χωρίς προβλήματα. Αποκτήστε τη σκόνη Εύρηκα antikalk 54gr τώρα και απολαύστε καθαρά και αποτελεσματικά αποτελέσματα!
Τιμή 0,83 €

Εύρηκα antikalk αποσκληρυντικό νερού πλυντηρίου ρούχων σε σκόνη 750gr

Το Εύρηκα Anti-Kalk, με τη ισχυρή σύνθεσή του, εξουδετερώνει τα άλατα του νερού τα οποία επικάθονται στα ζωτικά μέρη του πλυντηρίου, (αντίσταση, κάδος, κ.λπ.), αλλά και στις ίνες των ρούχων, προκαλώντας φθορές. Με τη χρήση Εύρηκα Anti-Kalk σε κάθε πλύση, μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητα του απορρυπαντικού, εξοικονομείται ενέργεια, ενώ το πλυντήριο προστατεύεται από φθορές και διατηρείται σαν καινούργιο για πολλά χρόνια.

Επιπλέον, τα ρούχα παραμένουν μαλακά και αφράτα σαν καινούργια, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Τιμή 8,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Giovanni σκεύος αλουμινίου 23,8x10,1x6 6τεμ

Το σκεύος αλουμινίου Giovanni είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με διαστάσεις 23,8x10,1x6 και ποσότητα 6 τεμάχια, αυτό το προϊόν σας προσφέρει την απόλυτη λύση για τη μαγειρική σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το σκεύος Giovanni είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα σκεύη στην αγορά, αγοράστε το Giovanni σήμερα!
Τιμή 1,41 €

Korona μπισκότα cookies μυρτώ γεμιστά με σοκολάτα 100gr

Η απόλαυση της σοκολάτας σε κάθε δάγκωμα! Τα KORONA COOKIES ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ σε ποτηράκι 100gr. από την εταιρία ΜΥΡΤΩ είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας απόλαυση. Αφήστε τη σοκολάτα να λιώσει στο στόμα σας και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση!
Τιμή 1,29 €

Every Day σερβιετάκια all cotton large 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια 15% μεγαλύτερα σε μήκος και πλάτος, σε σχέση με τα σερβιετάκια EveryDay Normal, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,21 €

Καγιά κανέλα ξύλο 50gr

Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,07 €