• Ήλιος κακουλέ 5gr
  • Ήλιος κακουλέ 5gr
  • Ήλιος κακουλέ 5gr
  • Ήλιος κακουλέ 5gr
  • Ήλιος κακουλέ 5gr
  • Ήλιος κακουλέ 5gr
  • Ήλιος κακουλέ 5gr
  • Ήλιος κακουλέ 5gr
  • Ήλιος κακουλέ 5gr
  • Ήλιος κακουλέ 5gr
  • Ήλιος κακουλέ 5gr
  • Ήλιος κακουλέ 5gr
  • Ήλιος κακουλέ 5gr
  • Ήλιος κακουλέ 5gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος κακουλέ 5gr

Είναι το τρίτο πιο ακριβό μπαχαρικό στον κόσμο, κατά βάρος, αμέσως μετά το σαφράν και τη βανίλια. Χρησιμοποιείται ως αρωματικό μπαχαρικό, σε φαγητά και ποτά, αλλά και ως φάρμακο. Το Κάρδαμο (κακουλέ) έχει μια ισχυρή, μοναδική γεύση, με έντονα αρωματικό, ρητινώδες άρωμα.

1766
5201165000729
1,11 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά
Κακουλέ (κάρδαμο).
Στοιχεία Προμηθευτή
ΗΛΙΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Β.Σ., Αγίου Ιωάννου Ρέντη 157, 185 41 Πειραιάς − 210 4812898, Email: info@sunspices.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Knorr μπαχαρικά μείγμα aromat 90gr

Το Knorr aromat μίγμα λαχανικών και μυρωδικών 90gr της εταιρίας Knorr θα αναβαθμίσει τα πιάτα σας σε άλλο επίπεδο γεύσης. Με μια μόνο προσθήκη, τα φαγητά σας θα αποκτήσουν έντονο άρωμα και γεύση που θα κάνει τους καλεσμένους σας να ξετρελαθούν. Αποκτήστε το Knorr aromat τώρα και ανακαλύψτε το μυστικό για να μαγειρέψετε υπέροχα γεύματα που θα εντυπωσιάσουν όλη την οικογένεια!
Τιμή 2,94 €

Cook at home μείγμα μαρινάτας για σουβλάκια σχάρας 50gr

Απολαύστε τη γεύση της παραδοσιακής μαρινάδας σουβλάκι με το COOK AT HOME ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΧΑΡΑΣ 50gr! Φτιαγμένο με τα καλύτερα μυρωδικά και μπαχαρικά, αυτό το μείγμα θα δώσει μια μοναδική γεύση στα σουβλάκια σας. Απλά προσθέστε το μίγμα στα κομμένα κρέατα σας και απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένεια και τους φίλους σας!
Τιμή 1,41 €

Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr

Δάφνη της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Η δάφνη έχει πολύ έντονο άρωμα και ελαφρώς πικρή γεύση. Απαραίτητη σε όλους τους ζωμούς και τα κοκκινιστά, καθώς και σε όσπρια, ιδιαίτερα στα κουκιά. Ταιριάζει άψογα με το χταπόδι, αφού σπάει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Είναι απαραίτητη σε στιφάδο, κοκκινιστό κιμά ή κρέας, κόκορα κρασάτο και σουπιά γιαχνί. Τέλος, συνδυάζεται πολύ ωραία με μπαχάρι και κανέλα.

Τιμή 1,27 €

Macao μαστίχα τριμμένη 10gr

Η Macao μαστίχα τριμμένη 10gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και γεύση σε κάθε δόση. Απολαύστε τη μοναδική γεύση της μαστίχας σε μια πρακτική συσκευασία 10gr που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας. Αφήστε το άρωμα και η γεύση της Macao μαστίχας να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση και ευεξία. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που σας προσφέρει!
Τιμή 3,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Βίκος γκαζόζα 6x330ml

Η μόνη με φυσικό μεταλλικό νερό

100% ανακυκλωσιμο

Δροσιστική και απολαυστική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας

Ελληνικό προϊόν

Τιμή 2,55 €

Axe αποσμητικό σώματος spray dark temptation 150ml

Το αποσμητικό AΧΕ Dark Temptation με νότες Μαύρης Σοκολάτας και Βανίλιας είναι τόσο γλυκό, που είναι αδύνατο να του αντισταθείς. Μια μικρή δόση αρκεί για να αισθάνεσαι ακαταμάχητος όλη μέρα.

Τιμή 2,56 €

Sidirela χρωμοπροστασία με καθαριστικό λεκέδων 12φύλλα

Η Sidirela χρωμοπροστασία με καθαριστικό λεκέδων 12 φύλλα είναι το ιδανικό προϊόν για να προστατεύετε τα αγαπημένα σας ρούχα από λεκέδες και φθορές. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Sidirela, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ρούχα σας θα παραμείνουν νέα και λαμπερά για πολύ καιρό. Αποκτήστε τώρα τη Sidirela χρωμοπροστασία και απολαύστε άνετα και απροβλημάτιστα κάθε στιγμή της ημέρας σας.
Τιμή 0,79 €

Arion food γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο 4% λιπαρά 410gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Arion food γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένου 4% λιπαρά 410gr. Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στον τομέα της διατροφής. Απολαύστε το ως πρωινό ή σνακ και ανακαλύψτε την απόλαυση της αυθεντικής γεύσης γάλακτος με το Arion food.
Τιμή 1,07 €