• Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr

Δάφνη της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Η δάφνη έχει πολύ έντονο άρωμα και ελαφρώς πικρή γεύση. Απαραίτητη σε όλους τους ζωμούς και τα κοκκινιστά, καθώς και σε όσπρια, ιδιαίτερα στα κουκιά. Ταιριάζει άψογα με το χταπόδι, αφού σπάει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Είναι απαραίτητη σε στιφάδο, κοκκινιστό κιμά ή κρέας, κόκορα κρασάτο και σουπιά γιαχνί. Τέλος, συνδυάζεται πολύ ωραία με μπαχάρι και κανέλα.

12624
5201165060013
1,27 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αποστόλου μαχλέπι τριμμένο 100gr

Η τριμμένη Μαχλέπι της εταιρίας Αποστόλου είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και την υψηλή ποιότητα, δε θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να το προσθέσετε σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τη γεύση και την ποιότητα του Μαχλέπι της Αποστόλου και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης.

Τιμή 6,26 €

Καγιά πιπέρι κόκκινο καυτερό 50gr

Το καγιά πιπέρι κόκκινο καυτερό είναι ένα πιπέρι που χρησιμοποιείται συχνά στη μεσογειακή κουζίνα για να προσθέσει πικάντικη γεύση σε διάφορα φαγητά. Έχει έντονη γεύση και αρκετή καυτερότητα, οπότε πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή για να μην υπερβούνται οι γεύσεις. Μπορεί να προστεθεί σε σάλτσες, σούπες, καρυκεύματα, αλλά και σε φαγητά όπως φασολάδα, μουσακά, και ψητά κρέατα. Το καγιά πιπέρι κόκκινο καυτερό μπορεί να βρεθεί σε μι?
Τιμή 0,63 €

Ματίνα βανίλια 5x0,2gr

Η Ματίνα βανίλια 5x0,2gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της γεύσης βανίλιας. Με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γεύση. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας και δώστε μια νότα γλυκύτητας στη ζωή σας. Αγοράστε τώρα τη Ματίνα βανίλια 5x0,2gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δε θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,52 €

Ματίνα μπούκοβο 50gr

Μπούκοβο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Το μπούκοβο είναι ένα πολύ διαδεδομένο μπαχαρικό στην κουζίνα της βόρειας Ελλάδας, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά νιφάδες καυτερής chili πιπεριάς ή νιφάδες γλυκιας κόκκινης πιπεριάς. Ταιριάζει σε ψαρόσουπες και κρεατόσουπες, ιδιαίτερα στον πατσά. Το συναντάμε σε όσπρια και ιδιαίτερα στην φασολάδα. Μπαίνει σε μαρινάδες κρεατικών συνήθως σε συνδυασμό με σκόρδο βασιλικό και ρίγανη. Επίσης, ταιριάζει σε βραστά αλλά και σε ψητά, σε πιάτα ζυμαρικών,ομελέτες, σε κίτρινα τυριά, σε σάλτσες κ.α.

Τιμή 1,29 €

Ήλιος κύμινο τριμμένο 50gr

Κύμινο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 1,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless χαρτί κουζίνας economy 80m 760gr

Ένα ανθεκτικό στη χρήση και στο χρόνο χαρτί κουζίνας, που συνδυάζει οικονομία και πρακτικότητα. Δεν αφήνει χνούδια, με εξαιρετική απορροφητικότητα και απαλότητα για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Τιμή 2,51 €
Lux αφρόλουτρο secret poppy 600ml
Περιορισμένη προσφορά!

Lux αφρόλουτρο secret poppy 600ml

Το Lux αφρόλουτρο Secret Poppy 600ml είναι η απόλυτη απόλαυση για την καθημερινή σας περιποίηση. Με το μοναδικό άρωμά του που αγκαλιάζει τις αισθήσεις σας, σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο ονειρεμένο γεμάτο λουλούδια και φρεσκάδα. Η μαλακτική του σύνθεση αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η αφρώδης υφή του χαρίζει μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε το Lux αφρόλουτρο Secret Poppy 600ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπε?
Κανονική τιμή 3,02 € Τιμή 2,91 €
  • -0,11 €
  • -0,11 €

Αγγελίδης σόδα φαγητού βοσνίας 1kg

Η σόδα φαγητού Αγγελίδης από τη Βοσνία είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και κατάλληλο για χρήση στη μαγειρική και το ζαχαροπλαστείο. Η συσκευασία της σόδας φαγητού είναι 1kg και είναι ιδανική για να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνταγές και γλυκίσματα. Αποτελεί απαραίτητο συστατικό στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και προσφέρει αποτελεσματικά αποτελέσματα σε κάθε χρήση.
Τιμή 1,82 €