• Ήλιος κουρκουμάς τριμμένος βάζο 40gr Ήλιος - 1
  • Ήλιος κουρκουμάς τριμμένος βάζο 40gr Ήλιος - 2
  • Ήλιος κουρκουμάς τριμμένος βάζο 40gr Ήλιος - 3
  • Ήλιος κουρκουμάς τριμμένος βάζο 40gr Ήλιος - 4
  • Ήλιος κουρκουμάς τριμμένος βάζο 40gr Ήλιος - 5
  • Ήλιος κουρκουμάς τριμμένος βάζο 40gr Ήλιος - 6
  • Ήλιος κουρκουμάς τριμμένος βάζο 40gr Ήλιος - 1
  • Ήλιος κουρκουμάς τριμμένος βάζο 40gr Ήλιος - 2
  • Ήλιος κουρκουμάς τριμμένος βάζο 40gr Ήλιος - 3
  • Ήλιος κουρκουμάς τριμμένος βάζο 40gr Ήλιος - 4
  • Ήλιος κουρκουμάς τριμμένος βάζο 40gr Ήλιος - 5
  • Ήλιος κουρκουμάς τριμμένος βάζο 40gr Ήλιος - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος κουρκουμάς τριμμένος βάζο 40gr

Κουρκουμάς της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό κουρκούμη (turmeric). Χρησιμοποιείται συνήθως στην ασιατική κουζίνα και αποτελεί το κύριο μπαχαρικό στο κάρυ. Έχει μια ζεστή, πικρή γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να δώσει γεύση και χρώμα σε σκόνες κάρυ, μουστάρδες, βούτυρα και τυριά.

12635
5201165020444
1,37 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καγιά κανέλα τριμμένη 500gr

Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 3,70 €

Macao πάπρικα κόκκινο πιπέρι 50gr

Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από την αλέσημη ξηρή πούδρα των κόκκων του πιπεριού Capsicum annuum. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες πιπεριού, και ανάλογα με την ποικιλία, η πάπρικα μπορεί να είναι γλυκιά, πικάντικη, ή και καπνισμένη. Στην περίπτωση της πάπρικας κόκκινου πιπεριού, η πούδρα προέρχεται από κόκκους πιπεριού που έχουν ωριμάσει και έχουν αποξηρανθεί.

Τιμή 0,81 €

Ήλιος κάρυ 50gr

Κάρυ της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Το κάρυ είναι το πιο δημοφιλές μείγμα μπαχαρικών, με προέλευση από την Ινδία. Είναι υπέροχο σε ένα τεράστιο εύρος πιάτων, όπως συνταγές πουλερικών, κρεάτων, ρυζιού αλλά και θαλασσινών. Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές αυτού του μείγματος μπαχαρικών, από εντελώς ήπιο μέχρι εξαιρετικά καυτερό. Σε κάθε σπίτι στην Ινδία θα βρείτε και μια διαφορετική παραλλαγή, ανάλογα με τα διαθέσιμα μπαχαρικά της περιοχής και τις διατροφικές συνήθειες.

Τιμή 1,11 €

Αποστόλου πιπέρι λευκό τριμμένο 1kg

Το λευκό τριμμένο πιπέρι της εταιρίας Αποστόλου είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε σας μαγειρική δημιουργία. Με την απαλή του γεύση και το έντονο άρωμα, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα απόλαυστικό γευστικό ταξίδι. Απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα του πιπεριού Αποστόλου και δώστε νέα διάσταση στις γεύσεις της κουζίνας σας.
Τιμή 19,17 €

Ινδία πιπέρι μαύρο τριμμένο 500gr

Το μοναδικό μαύρο τριμμένο πιπέρι από την Ινδία, 500gr, θα δώσει μια εκλεπτυσμένη γεύση σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα του πιπεριού που θα αναβαθμίσει τις μαγειρικές σας δημιουργίες. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη διαφορά στην κουζίνα σας!
Τιμή 12,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Relevi spluff wc block λεκάνης blouquet 4x33gr

Η Relevi spluff wc block λεκάνης blouquet 4x33gr της εταιρίας Granforte είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε άρωμα και φρεσκάδα στην τουαλέτα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί για πολλές ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,54 €

Polybag σακούλες τροφίμων Νο9 40x50cm 25τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Νο9 40x50cm 25τεμ της εταιρίας Polybag είναι η ιδανική επιλογή για την ασφαλή αποθήκευση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα και προστατεύουν από την υγρασία και τη σκόνη. Με τις σακούλες Polybag, μπορείτε να απολαύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και άνεση. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρουν.
Τιμή 0,77 €

Mamma Greca αλάτι μεσολογγίου ψιλό 400gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Mamma Greca σε συσκευασία 400 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,75 €

Artio κρέμα βαλσάμικου σύκο 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου σύκο 250ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με πλούσια αρώματα και γεύσεις. Η συνδυαστική γεύση του βαλσαμικού με το σύκο θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε την κρέμα Artio σε σαλάτες, τυροκαναπέδες ή ακόμα και σε γλυκά για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αφήστε τις αισθήσεις σας να ανακαλύψουν την πλούσια γεύση και την ποιότητα της Artio κρέμας βαλσάμικου σύκου.
Τιμή 2,72 €