• Σακούλες ρούχων 5τεμ
  • Σακούλες ρούχων 5τεμ

Σακούλες ρούχων 5τεμ

Σακούλα φύλαξης κατάλληλη για κουστούμια. Με τη χρήση της προστατεύετε τα ρούχα σας από την υγρασία, την σκόνη και τις δυσάρεστες οσμές, διατηρώντας τα καθαρά.

1487
5201444603320
0,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θήκη φύλαξης ρούχων αεροστεγής 55x80cm

Πλαστική αεροστεγής σακούλα κενού αέρος για την αποθήκευση ρούχων και ογκώδη λευκών ειδών όπως κλινοσκεπάσματα. Είναι αδιάβροχη και επαναχρησιμοποιούμενη, ενώ διαθέτει ειδική βαλβίδα αφαίρεσης αέρα για την καλύτερη οργάνωση της ντουλάπας σας.

Τιμή 0,81 €

Sidirela θήκη ρούχων 40x60x40cm

Θήκη φύλαξης ιδανική για κουβέρτες και ρούχα, κατασκευασμένη από ύφασμα non-woven. Διαθέτει φερμουάρ αντοχής και στο μπροστινό της μέρος διαφανές παράθυρο ώστε να βλέπετε το περιεχόμενό της.

Τιμή 1,63 €

Sidirela θήκη ρούχων 40x50x15cm

Θήκη φύλαξης κατάλληλη για ρούχα, κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα. Είναι κατασκευασμένη από non woven υλικό και στο πλάι διαθέτει διαφανές παραθυράκι ώστε να βλέπετε το περιεχόμενό της. Διατηρεί τα ρούχα καθαρά και τα προστατεύει από τη σκόνη, την υγρασία και τις οσμές.

Τιμή 1,16 €

Tns σακούλες κουβέρτας 4τεμ

Οι σακούλες κουβέρτας της TNS σε ένα πακέτο 4 τεμαχίων είναι μια πρακτική λύση για τη φύλαξη και την προστασία κουβερτών στο σπίτι σας. Αυτές οι σακούλες συνήθως έχουν μεγάλες διαστάσεις για να φιλοξενούν μεγάλες κουβέρτες, παπλώματα ή ακόμη και μεγάλα σεντόνια.

Τιμή 0,49 €

Sidirela θήκη ρούχων 115x50x15cm

Η θήκη ρούχων Sidirela με διαστάσεις 115x50x15cm φαίνεται να είναι μια μεγάλη και πρακτική λύση για τη φύλαξη και την οργάνωση των ρούχων σας.

Τιμή 1,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Durex προφυλακτικά extra safe 12τεμ

Τα Durex προφυλακτικά extra safe 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ασφαλή και απολαυστική σεξουαλική εμπειρία. Με την προηγμένη τεχνολογία της Durex, προσφέρουν εξαιρετική προστασία και αίσθηση, ενώ είναι εύκολα στη χρήση. Μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την απόλυτη απόλαυση με τα Durex προφυλακτικά extra safe 12τεμ!

Τιμή 5,06 €

Tns σουπλα 45x30cm zy-45b

Η συλλογή Tns σουπλά 45x30cm zy-45b θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά της και το μοντέρνο σχεδιασμό της. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα σουπλά θα προστατεύουν το τραπέζι σας ενώ παράλληλα θα προσθέσουν στυλ στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με μια μόνο κίνηση!
Τιμή 1,43 €

Bacteril καθαριστικό για πουρί τουαλέτας 1lt

Υγρό καθαριστικό σχεδιασμένο για να εξαλείφει τις συσσωρευμένες ακαθαρσίες και να καθαρίζει, όπως επίσης και να περιορίζει τις μυρωδιές σε μπάνια και χημικές τουαλέτες. Απομακρύνει το πουρί και τα κατάλοιπα ασβεστωδών αλάτων, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για να καθαρίζετε πλακάκια και τουαλέτε.΄Εχει απολυμαντική ισχύ, χάρη στις ενώσεις τεταρτογενούς τύπου που περιέχει.

Τιμή 4,33 €

Halls καραμέλες κλασικές χωρίς ζάχαρη 33,5gr

Ανανεώστε την αναπνοή σας με τις αναζωογονητικές καραμέλες μέντας Halls, χωρίς ζάχαρη. Απολαύστε τη δροσιστική γεύση της μέντας σε κάθε μπίμπερο, για μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε τις Halls καραμέλες τώρα και ανανεώστε την αναπνοή σας με στυλ!
Τιμή 0,62 €