• Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm Electropack - 1
  • Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm Electropack - 2
  • Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm Electropack - 3
  • Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm Electropack - 4
  • Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm Electropack - 5
  • Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm Electropack - 6
  • Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm Electropack - 1
  • Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm Electropack - 2
  • Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm Electropack - 3
  • Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm Electropack - 4
  • Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm Electropack - 5
  • Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm Electropack - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςElectropack

Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm

Το Electropack κοπίδι φαλτσέτα με πλαστικό σώμα και λάμα 9mm της εταιρίας Electropack είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας εργασία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της μάρκας Electropack, αυτό το κοπίδι φαλτσέτα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Electropack κοπίδι φαλτσέτα για τις ανάγκες σας!
19716
5212015917838
1,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Κοπίδι ανοιγόμενο σε σκάλες, με πλάτος λάμας 9mm. Η κοφτερή ακμή του το καθιστά κατάλληλο για την κατεργασία διάφορων σκληρών υλικών.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Eurolamp ταφ σταυρός οριζόντιο 3 θέσεων λευκό

Φωτίστε τον χώρο σας με τον κομψό και λειτουργικό σταυρό οριζόντιο 3 θέσεων της Eurolamp. Η λευκή απόχρωση του δίνει μια αίσθηση φωτεινότητας και κομψότητας στον χώρο σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και λειτουργικότητα, αυτός ο σταυρός θα αναβαθμίσει τον φωτισμό σας και θα δώσει νέο αέρα στον χώρο σας. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού!
Τιμή 4,44 €

Eurolamp δεματικά tire ups μαύρα 200x3,6 100τεμ

Τα Eurolamp δεματικά tire ups μαύρα 200x3,6 100τεμ θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα προϊόντα σας με άνεση και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το προϊόν από την Eurolamp και να απολαύσετε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρει. Αγοράστε τώρα!
Τιμή 2,41 €

Electropack πολύμπριζο 4 θέσεων με 1,5m σούκο

Το πολύπριζο της Electropack διαθέτει 4 πρίζες, καλώδιο 1.5m και διακόπτη για να μπορείτε να το κλείνετε χωρίς να το βγάζετε από την πρίζα.

Αριθμός Πριζών: 4θέσεις

Διακόπτης

Μήκος Καλωδίου: 1.5m

Τιμή 6,60 €

Electropack σταυρός σούκο KFZ01/03 3 θέσεων

Ο σταυρός σούκο "KFZ01/03" της Electropack αναφέρεται σε έναν είδος ηλεκτρικού σούκου που διαθέτει τρεις θέσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε τρία διαφορετικά ηλεκτρικά φις ή συσκευές σε αυτόν τον σταυρό σούκο χρησιμοποιώντας μία πρίζα.

Τιμή 4,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Multy σφουγγάρι μπάνιου natura

Τα σφουγγάρια μπάνιου είναι αξεσουάρ καθαρισμού που χρησιμοποιούνται κατά το μπάνιο για τον απαλό καθαρισμό του σώματος. Συνήθως κατασκευάζονται από μαλακά υλικά που μπορούν να αφαιρέσουν το σαπούνι και τη λεπτή βρωμιά από το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια απαλή μασάζ.

Τιμή 1,09 €

Cover αποχνουδωτής ρολό με ανταλλακτικό

Η Cover σας παρουσιάζει τον αποχνουδωτή ρολό με ανταλλακτικό της εταιρίας Cover. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να αποχνουδώσετε με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε τον δικό σας αποχνουδωτή ρολό Cover σήμερα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,93 €

SKIP ΣΚΟΝΗ 3,25kg (50μεζ.) - (ACTIVE CLEAN)

Η SKIP ΣΚΟΝΗ 3,25kg (50μεζ.) - (ACTIVE CLEAN) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Με την προηγμένη τεχνολογία ACTIVE CLEAN, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις ακαθαρσίες, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα διακριτικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε την SKIP ΣΚΟΝΗ σήμερα και απολαύστε πλυμένα ρούχα με αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 9,96 €

Χαρά υγρό καθαριστικό τζαμιών spray 500ml

Ανακαλύψτε τη λύση για λαμπερά και καθαρά τζάμια με το Χαρά υγρό καθαριστικό spray. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα τζάμια σας λαμπερά και διαυγή. Η εύκολη και γρήγορη εφαρμογή του σας επιτρέπει να απολαύσετε άμεσα τα αποτελέσματα. Αποκτήστε το Χαρά υγρό καθαριστικό spray τζαμιών 500ml τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των τζαμιών σας!

Τιμή 1,16 €

Wettex πανάκια No1 3τεμ

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo1 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex.

Τιμή 1,60 €