• Zebra soft economic purple χαρτί υγείας 3φυλλο 8τεμ
  • Zebra soft economic purple χαρτί υγείας 3φυλλο 8τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςZebra

Zebra soft economic purple χαρτί υγείας 3φυλλο 8τεμ

Μήκος ρολλού: 14 μέτρα

Αριθμός κομματιών: 120

Διαστάσεις: 9.8x11.5 cm

3 φύλλα

3009
3800090304432
2,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το χαρτί υγείας 3φυλλο 8 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 8 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με τρία φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει τρεις στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 8 ρολλά.

Το χαρτί υγείας 3φυλλο προσφέρει αξιοπρεπή απορροφητικότητα και άνεση κατά τη χρήση. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και καλύπτει τις ανάγκες πολλών χρηστών.

Πριν την αγορά, μπορεί να είναι χρήσιμο να ελέγξετε την ποιότητα του χαρτιού υγείας, την απαλότητα, την απορροφητικότητα και τις διαστάσεις των ρολλών που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Επίσης, να λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας για να επιλέξετε το κατάλληλο χαρτί υγείας που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Happy sun χαρτί υγείας 3φυλλο 10x95gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Βάρος Τεμαχίου: 95gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 10

Τιμή 2,71 €

Zebra χαρτί υγείας λευκό 4φυλλο 10τεμ

Το Zebra χαρτί υγείας λευκό 4φυλλο προσφέρει απαλή αίσθηση και αποτελεσματική απορρόφηση. Η συσκευασία περιέχει 10 τεμάχια, κάθε ένα από τα οποία είναι ποιοτικά και αξιόπιστα. Ιδανικό για την καθημερινή χρήση στο μπάνιο ή στην τουαλέτα.

Τιμή 3,70 €

Softcare χαρτί υγείας economy 10x60gr

Softcare χαρτί υγείας economy 10x60gr από την εταιρία Softcare είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες υγιεινής. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει τη μέγιστη αίσθηση άνεσης και καθαριότητας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Softcare χαρτί υγείας economy 10x60gr τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless μαλακτικό fresh ροζ 3lt

Το Endless μαλακτικό 3lt παιωνία/ροζ είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και αρωματισμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των ρούχων!
Τιμή 3,40 €

Spark υγρό πιάτων με λεμόνι 500ml

Υγρό πιάτων με γλυκερίνη για απαλά χέρια.

Συμπυκνωμένη σύνθεση που εξαφανίζει αποτελεσματικά λίπη.

Παράγει πλούσιο αφρό, ενώ το πλούσιο άρωμα λεμόνι που περιέχει εξαφανίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές από πιάτα και σκεύη.

Συσκευασία: 500ml

Τιμή 0,91 €

Nuvoletta μαλακτικό alla rosa 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 2,85 €