• Tramontina μαχαίρι ψωμιού πριονωτό ξύλινο 20cm Κύκλωψ - 1
  • Tramontina μαχαίρι ψωμιού πριονωτό ξύλινο 20cm Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Tramontina μαχαίρι ψωμιού πριονωτό ξύλινο 20cm

Το πριονωτό ξύλινο μαχαίρι ψωμιού Tramontina 20cm της εταιρίας Κύκλωψ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία σεφ. Με την ακρίβεια και την αντοχή που προσφέρει, θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός στην κουζίνα σας. Αφαιρείτε εύκολα και καθαρά φέτες ψωμιού και άλλων τροφίμων, ενώ το ξύλινο χερούλι προσφέρει άνετο κράτημα και εύκολο χειρισμό. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
17084
7891112016736
6,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Yalco κουτάλι γρανίτας ανοξείδωτο

Το Yalco κουτάλι γρανίτας ανοξείδωτο είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της παγωμένης γρανίτας. Με το εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Yalco κουτάλι γρανίτας είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση της γρανίτας με στυλ και άνεση.
Τιμή 0,78 €

Creta μαχαίρι κρέατος-φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ

Το Creta μαχαίρι κρέατος-φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του και την ανθεκτικότητά του, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα πιο νόστιμα γεύματα με άνεση και ακρίβεια. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Creta μαχαίρι κρέατος-φαγητού τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,18 €

Yalco κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο

Το Yalco κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γεύμα. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό που θα εντυπωσιάσει κάθε χρήστη. Η υψηλή ποιότητα και η αντοχή του κουταλιού Yalco το καθιστούν αξιόπιστο εργαλείο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 0,70 €

Tramontina μαχαίρι κόκκινο με λευκή ρίγα 2τεμ

Το Tramontina μαχαίρι κόκκινο με λευκή ρίγα 2τεμ της εταιρίας Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική πρόκληση. Με την αιχμηρή λεπίδα του και την άνετη λαβή, θα κόψετε και θα ψιλοκόψετε με άνεση κάθε τροφή. Η κομψή εμφάνισή του με την κόκκινη λεπτομέρεια θα δώσει στην κουζίνα σας ένα μοντέρνο αίσθημα. Αποκτήστε τώρα το Tramontina μαχαίρι και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 3,83 €

Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο chef με μαύρη λαβή 32cm

Το Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο chef με μαύρη λαβή 32cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα κάθε επαγγελματία σεφ ή ερασιτέχνη μάγειρα. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή του, σε συνδυασμό με την εργονομική σχεδίαση και τη μαύρη λαβή του, το καθιστούν ιδανικό για κάθε είδους κοπή, ψιλοκομμένα λαχανικά και κρέας. Αποκτήστε το Nava acer μαχαίρι τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Tuc κράκερ με μπέικον 100gr

Απολαύστε την τέλεια συνδυαστική γεύση των Tuc κράκερ με μπέικον 100gr από την εταιρία Tuc. Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση του. Αφήστε τον ξεχωριστό συνδυασμό του αλμυρού κρακερ με τον απολαυστικό μπέικον να σας κατακτήσει και να σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το κάθε κομμάτι και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,66 €

Simba σκυλοτροφή κονσέρβα μοσχάρι 400gr

Υγρή τροφή από την Simba, κατάλληλη για ενήλικους σκύλους. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού τους καθώς περιέχει περισσότερο νερό και λόγω της μαλακής υφής της, συνιστάται για σκύλους με προβλήματα μάσησης.

Τιμή 0,69 €

Ζαγορι ανθρακουχο νερο 500ml λεμονι & lime 4 pack

Ανανεωτική γεύση λεμονιού και lime που ξυπνά τις αισθήσεις σας. Το Ζαγορι ανθρακούχο νερό 500ml σε πακέτο 4 τεμαχίων είναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την αναζωογόνηση που προσφέρει αυτό το μοναδικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου.
Τιμή 1,30 €

Nava misty τρίφτης μπαχαρικών ανοξείδωτος διπλής επιφάνειας 28,5x5x5,2cm

Ο τρίφτης μπαχαρικών Nava misty είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα κάθε σπιτιού. Με τις δύο επιφάνειές του, μπορείτε να τρίψετε τα μπαχαρικά σας με άνεση και ακρίβεια. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και αντοχή στον χρόνο. Με τον τρίφτη μπαχαρικών Nava misty, η προετοιμασία των γευμάτων σας γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,77 €

Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm

Ανανεωμένος στιλ και λειτουργικότητα συναντούν την ποιότητα και την αντοχή στο Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm. Με μοντέρνο design και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα δώσει μια πινελιά πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 4,51 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού