• Nuvoletta μαλακτικό ρούχων βανίλια & αργανέλαιο 1lt
  • Nuvoletta μαλακτικό ρούχων βανίλια & αργανέλαιο 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNuvoletta

Nuvoletta μαλακτικό ρούχων βανίλια & αργανέλαιο 1lt

Το Nuvoletta μαλακτικό ρούχων βανίλια & αργανέλαιο 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια αίσθηση πολυτέλειας και φρεσκάδας στα ρούχα σας. Η αρωματική βανίλια σε συνδυασμό με το θρεπτικό αργανέλαιο θα αγκαλιάσουν τα ρούχα σας με μια αίσθηση μαλακότητας και φρεσκάδας που θα κάνει το πλύσιμο μια ευχάριστη εμπειρία. Αφήστε το Nuvoletta να φροντίσει τα ρούχα σας και να τα κάνει να φαίνονται και να μυρίζουν υπέροχα κάθε φορά που τα φοράτε.
38203
8016709197905
2,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spark soft μαλακτικό άνοιξη 4lt

Το μαλακτικό ρούχων της Spark εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 34 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 4,39 €

Proderm μαλακτικό ρούχων 2x2lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο.Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ «μωρουδιακό» άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 9,78 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Εύρηκα new born μαλακτικό ρούχων 1lt

Μαλακτικό ειδικό για βρεφικά ρούχα.

Είναι ένα μαλακτικό σχεδιασμένο ειδικά για ρούχα νεογέννητων, κατάλληλο όμως και για τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Περιέχει >94% φυσικά & φυτικής προέλευσης συστατικά ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένο & υποαλλεργικό. Εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, προστατεύει τα ρούχα από τη φθορά, προσφέροντας εύκολο σιδέρωμα και διατηρώντας τα απαλά και αφράτα.

Συσκευασία: 1 λίτρο.

Τιμή 3,97 €

Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Χαρά εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Τιμή 2,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Macao κακουλέ 8gr

Κάρδαμο ή Κακουλέ της εταιρείας Macao σε συσκευασία 8 γραμμαρίων. Το κάρδαμο ή κακουλέ, είναι ένα ιδιαίτερα αρωματικό μπαχαρικό, που χρησιμοποιείται κυρίως στη ζαχαροπλαστική αλλά και τη μαγειρική. Πολύτιμο μπαχαρικό με δυνατό άρωμα που θυμίζει ευκάλυπτο, πεύκο και μέντα και γεύση γλυκιά και έντονη με πικάντικες νότες. Παραδοσιακά στην Ελλάδα το βάζουμε στα τσουρέκια είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με μαστίχα ή και μαχλέπι. Δίνει φοβερή γεύση στο τσάι και αποτελεί το βασικό συστατικό στο μείγμα μπαχαρικών chai Masala. Στις αραβικές χώρες, η κύρια χρήση του κάρδαμου είναι ο αρωματισμός του αραβικού καφέ. Είναι απαραίτητο συστατικό στην ινδική κουζίνα, ειδικά σε πιάτα με ρύζι. Το συναντάμε σε μαρινάδες κρεατικών και πουλερικών, φαγητά κατσαρόλας, αλλά και σε παγωτά, πουτίγκες, κείκ, σιρόπια, τσουρέκια, μπισκότα κ.α. Ταιριάζει υπέροχα με γαρύφαλλο, πιπερόριζα, γλυκάνισο, μαστίχα, μάραθο, κανέλα και μαχλέπι.

Τιμή 0,51 €

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στην κουζίνα! Με την απίστευτη αυτή μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προστατεύοντάς τα από τον αέρα και την υγρασία. Είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας στο ψυγείο ή το ντουλάπι, κρατώντας τα φρέσκα και νόστιμα. Μην αφήνετε τίποτα να χαθεί - επενδύστε στη Fresh μεμβράνη τροφίμων τώρα και απολαύ
Τιμή 6,14 €