• Chupa chups big babol μπανάνα 60τεμ Chupa Chups - 1
  • Chupa chups big babol μπανάνα 60τεμ Chupa Chups - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςChupa Chups

Chupa chups big babol μπανάνα 60τεμ


15420
8410031948776
4,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Haribo ζαχαρωτά βατραχάκια 100gr

Τα Haribo ζαχαρωτά βατραχάκια 100gr της εταιρίας Haribo είναι μια γλυκιά απόλαυση που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς. Με τη μοναδική τους γεύση και την τέλεια υφή, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κάνουν να νιώσετε σαν παιδί ξανά. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με τη γλυκιά γεύση τους. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,97 €

Halls καραμέλες μέλι & λεμόνι 33,5gr

Η μοναδική γεύση του HALLS ΜΑΣΟΥΡΙ HONEY & LEMON 33,5gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από φρεσκάδα και γλυκιά γεύση με μέλι και λεμόνι. Απολαύστε το και αναζωογονηθείτε σε κάθε του δάγκωμα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της φρεσκάδας σε κάθε σας στιγμή.
Τιμή 0,78 €

Fini ζελέ γλώσσα με γεύση cola 200τεμ

Το Fini ζελέ γλώσσα με γεύση cola 200τεμ είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με την απίστευτη γεύση της cola, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σκέτο ή προσθέστε το σε διάφορα γλυκά για μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Fini και να απολαύσετε μια γεύση που θα σας κάνει να το ξαναπρομηθευτείτε ξανά και ξανά.
Τιμή 15,09 €

Trident splash frost waterlemon 16x20gr

Η Trident splash frost waterlemon 16x20gr είναι μια αναζωογονητική επιλογή για να απολαύσετε μια δροσερή γεύση νερολίμονου. Με την αναζωογονητική της γεύση και την ανακατευτική υφή, αυτό το προϊόν σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και δροσεροί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Trident splash frost waterlemon 16x20gr τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι!
Τιμή 16,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Kinder delice γαλακτοφέτα 10x39gr

Η Kinder Delice γαλακτοφέτα 10x39gr είναι ένα λαχταριστό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Με την απαλή γεύση της γαλακτοφέτας και το αφράτο της υφάκι, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αφήστε το Kinder Delice να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε αμέσως.
Τιμή 6,01 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Τριαντάφυλλο πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr! Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις και απολαύστε κάθε μπουκιά με την πλούσια γεύση του προϊόντος μας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με γεύσεις που δεν ξεχνιούνται!

Τιμή 3,75 €

Premium μαρκαδόρος ανεξίτηλος μαύρος 10τεμ

Ο Premium μαρκαδόρος ανεξίτηλος μαύρος 10τεμ της εταιρίας Premium είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε δημιουργική σας δραστηριότητα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ανεξίτηλα σχέδια που θα διαρκέσουν με το πέρασμα του χρόνου. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τον σήμερα και ξεχωρίστε με το στυλ και την ποιότητά σας!
Τιμή 5,46 €

Farcom biosar σαμπουάν neutro 3,5lt

Το FARCOM BIOSAR SHAMPOO NEUTRO είναι μια καλή επιλογή για όσους ψάχνουν ένα απλό και ουδέτερο σαμπουάν χωρίς προσθήκη αρωμάτων ή χρωστικών, κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα και μαλλιά.

Τιμή 6,11 €

Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml

Αφρόλουτρο Lux Alluring Cashmere 560ml - Αφεθείτε σε μια απαλή αγκαλιά από κασμίρ και απολαύστε μια αίσθηση πολυτέλειας και αίσθησης. Με το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο, η καθημερινή σας περιποίηση γίνεται μία στιγμή απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης. Αφήστε το άρωμα του κασμίρ να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να αισθανθείτε ακαταμάχητα ελκυστικοί. Αποκτήστε το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο τώρα και ζήστε μια εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,16 €