• Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
  • Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΧαρά

Χαρά συμπ. μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 1lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Χαρά εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους.

6910
5200400300792
2,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης

Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Οδηγίες Προφύλαξης

Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό.
Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως τον γιατρό σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml είναι η τέλεια επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με έναν μοναδικό τρόπο. Η πλούσια σύνθεσή του αφήνει τα ρούχα σας με μια μεταξένια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Απλά προσθέστε μια μικρή ποσότητα στον κύκλο ξεβγάλματος και απολαύστε τα αποτελέσματα. Αφήστε το Tesori να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 3,00 €

Soft μαλακτικό ρούχων gelsomino 30μεζ 750ml

Το Soft μαλακτικό ρούχων gelsomino 30μεζ 750ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με το εκλεπτυσμένο άρωμα του γιασεμιού, αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και φρέσκα. Η προηγμένη του φόρμουλα προστατεύει τα υφάσματα και δίνει μακράς διαρκείας φρεσκάδα. Αποκτήστε το Soft μαλακτικό ρούχων gelsomino 30μεζ 750ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και της φρεσκάδας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.

Τιμή 1,34 €
Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco κίτρινο 1,5lt Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco κίτρινο 1,5lt
Περιορισμένη προσφορά!

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco κίτρινο 1,5lt

Το Flos Ploffy μαλακτικό ρούχων eco κίτρινο 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μαλακά και φρέσκα ρούχα με ένα άρωμα που ξεχωρίζει. Η φόρμουλα του είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στα ρούχα σας, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα και διατηρεί τα χρώματα φρέσκα και λαμπερά. Αποκτήστε το Flos Ploffy μαλακτικό ρούχων τώρα και απολαύστε την αίσθηση της μαλακότητας και της φρεσκάδας σε κάθε πλύσιμο.
Κανονική τιμή 3,47 € Τιμή 3,05 €
  • -0,42 €
  • -0,42 €

Endless μαλακτικό fresh φρεσκάδα ωκεανού 3lt

Το μαλακτικό ρούχων Fresh της Endless εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,40 €

Soft μαλακτικό ρούχων magic fresh 40μεζ 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 40 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Magic Fresh

Τιμή 3,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa αφρόλουτρο mystic moments 750ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία της αναζωογόνησης με το FA SHOWER GEL 750ML MYSTICK MOMENTS. Αφεθείτε στην απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το άρωμα των μυστηριωδών στιγμών να σας ταξιδέψει και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαρισμού και αναζωογόνησης. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του σώματος!
Τιμή 2,74 €

Αποστόλου κόλιανδρος τριμμένος 500gr

Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση του τριμμένου κόλιανδρου 500gr από την εταιρία Αποστόλου. Με την υψηλή ποιότητα και την προσεγμένη επεξεργασία του προϊόντος, θα αναβαθμίσετε κάθε γεύμα σας με μια μόνο κίνηση. Απολαύστε τη γεύση του φρεσκοτριμμένου κόλιανδρου και δώστε νέα διάσταση στις μαγειρικές σας δημιουργίες.
Τιμή 3,70 €

Margaret σαρδέλες σε φυτικό λάδι πικάντικες 115gr

Οι Margaret σαρδέλες σε φυτικό λάδι πικάντικες 115gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και υγιεινό γεύμα. Με την πλούσια γεύση τους και την υψηλή ποιότητα των υλικών, αυτές οι σαρδέλες θα σας καταπλήξουν. Απολαύστε τις σε σαλάτες, τοστ ή ακόμα και μόνες τους ως ένα γρήγορο σνακ. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Margaret!
Τιμή 1,11 €

Αβεζ φιογκάκι 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 1,03 €