• Παπουτσάνης karavaki κρεμοσάπουνο κλασικό 900ml
  • Παπουτσάνης karavaki κρεμοσάπουνο κλασικό 900ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαπουτσάνης

Παπουτσάνης karavaki κρεμοσάπουνο κλασικό 900ml

Το κρεμοσάπουνο Παπουτσάνης karavaki κλασικό 900ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα με μια μόνο πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.
29424
5201109002840
1,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κρεμάστρα πλαστική 6τεμ

Η TNS κρεμάστρα πλαστική είναι ο απαραίτητος σύντροφος για την οργάνωση των ρούχων σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, θα κρατήσει τα ρούχα σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην αφήνετε τα ρούχα σας να κρεμάνε χωρίς τάξη, αποκτήστε τώρα την TNS κρεμάστρα πλαστική και ανανεώστε την ντουλάπα σας με έναν οικονομικό και πρακτικό τρόπο.
Τιμή 1,18 €

ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΤΟΝ-ΤΟΝ ΜΕ ΔΙΣΚΟ - (ΛΕΥΚΟ) (TA-130)

Η πιατοθήκη τον-τον με δίσκο (λευκό) της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος να οργανώσετε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, η πιατοθήκη αυτή θα αναβαθμίσει την εμφάνιση και την οργάνωση της κουζίνας σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 4,08 €

Κορυφαία προϊόντα

The littlies λαδοπαστέλ 11mm 12τεμ

Η λαδοπαστέλ 11mm 12τεμ της εταιρίας The Littles είναι το τέλειο εργαλείο για τους λάτρεις της ζωγραφικής και του σχεδίου. Με τη λεπτή του γραφή και την εξαιρετική ποιότητά του, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης που θα σας εντυπωσιάσουν. Αποκτήστε τώρα το The littlies λαδοπαστέλ 11mm 12τεμ και αφήστε τη φαντασία σας να ξεδιπλωθεί!
Τιμή 1,09 €

Elephant twisted πρέτσελς θαλασσινό αλάτι και μέλι 70gr

Η ανατρεπτική γεύση του Elephant twisted pretzel 70gr με θαλάσσιο αλάτι και μέλι θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 0,98 €

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt της εταιρίας Alaska είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και νόστιμα. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί κατάψυξης είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της οργάνωσης και της ευκολίας που προσφέρει.
Τιμή 1,85 €