• Gliss conditioner spray aqua revive 200ml Schwarzkopf Gliss - 1
  • Gliss conditioner spray aqua revive 200ml Schwarzkopf Gliss - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGliss

Gliss conditioner spray aqua revive 200ml

Το Gliss conditioner spray aqua revive 200ml της εταιρίας Schwarzkopf Gliss είναι η ιδανική λύση για εσάς που ψάχνετε για ένα προϊόν που θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Επιπλέον, η ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας που αφήνει στα μαλλιά σας θα σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο όμορφη και αυτοπεποιθητική. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Gliss conditioner spray aqua revive 200ml της Schwarzkopf Gliss και
15299
5201143753876
4,62 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mil-Mil κρέμα μαλλιών με coco 1lt

Μάσκα μαλλιών με εύκολη εφαρμογή στο συνολικό μήκος των μαλλιών. Η πλούσια φόρμουλα του με το φυσικό λάδι καρύδας δίνει ζωτικότητα και φωτεινότητα στα μαλλιά απομακρύνωντας τους κόμπους με αποτέλεσαμ να χτενίζονται εύκολα. Κατάλληλο για μεσαία / μακριά μαλλιά.

Τιμή 3,32 €

Farcom balsam γαλάκτωμα μαλλιών 3,5lt

Conditioner για της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας.

  • Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 6,53 €

PANTENE SHAMPOO + CONDITIONER REPAIR 300ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία καταπολεμά τα σημάδια φθοράς και περιποιείται τα ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά, προσφέροντας απαλά μαλλιά που λάμπουν από υγεία. 

Τιμή 3,37 €

Mil-Mil κρέμα μαλλιών με argan oil 1lt

Μάσκα μαλλιών με εύκολη εφαρμογή στο συνολικό μήκος των μαλλιών. Η πλούσια φόρμουλα του από λάδι Argan αναζωογονεί και προστατεύει τα μαλλιά από τον καπνό και τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες αφήνοντας τα μαλακά και φωτεινά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Τιμή 3,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Mamma greca αλάτι μεσολογγίου με λεμόνι & κουρκουμά βάζο με μύλο 200gr

Το Mamma Greca αλάτι μεσολογγίου με λεμόνι & κουρκουμά είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με φρέσκο λεμόνι και αρωματικό κουρκουμά, αυτό το αλάτι θα δώσει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο σας. Με τον ειδικό μύλο που περιλαμβάνεται, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως και να απολαύσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Αγοράστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση της Ελλάδας στο πιάτο σας!
Τιμή 3,31 €

Maggi noodles με μανιτάρια 59,2gr

Έτοιμο γεύμα της εταιρίας Maggi, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Θα σας λύσει τα χέρια ειδικά τις ημέρες που θέλετε κάτι γρήγορο, εύκολο και νόστιμο και παράλληλα θέλετε να απολαύσετε το φαγητό της αρεσκείας σας.

Τιμή 0,77 €

Luxury κουτί για σιροπιαστά sweet stories 23x12,5x4,5cm 10kg

Το Luxury κουτί για σιροπιαστά sweet stories 23x12,5x4,5cm 10kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν πολυτέλεια και ποιότητα. Με το μοναδικό του design και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, αυτό το κουτί θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει κάθε δώρο αξέχαστο. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στον κόσμο του γλυκού!
Τιμή 16,09 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 100τεμ θα σας προσφέρουν την απαλότητα και τη φρεσκάδα που χρειάζεται ο μικρός σας. Με ειδικό καπάκι αλόης, προσφέρουν ενυδάτωση και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 0,96 €