• -0,41 €
  • Condito μουσταρδομαγιονέζα top down 435ml
  • Condito μουσταρδομαγιονέζα top down 435ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCondito

Condito μουσταρδομαγιονέζα top down 435ml

49376
5202132135437
2,34 €
2,75 €
Έκπτωση -0,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Condito μαγιονέζα 500ml

Ο συνδυασμός των κορυφαίων πρώτων υλών της κλασικής μαγιονέζας Condito, θα “απογειώσει” γευστικά το κάθε σας πιάτο. Χρησιμοποιείται εκτός τον άλλον και σε πολλούς συνδυασμούς σαν βάση για πεντανόστιμες sauces και dressings ή ακόμα και σε γλυκά. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και απολαύστε την, όπως εσείς αγαπάτε!

Χωρίς γλυκαντικά

Χωρίς γλουτένη

Τιμή 2,60 €

Hellmann's μαγιονέζα real 225ml

H μαγιονέζα Hellmann's real 225ml αποτελεί τη βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας. Σε έρευνα που διεξήχθη στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2011, η Hellmann’s Real ψηφίστηκε η μαγιονέζα με την καλύτερη Γεύση!

Τιμή 1,69 €

Kraft μαγιονέζα 490ml

Η κλασική μαγιονέζα, για όλη την οικογένεια. Συνοδεύει ιδανικά το ψάρι ή τη σαλάτα του οικογενειακού τραπεζιού, ενώ προσθέτει υπέροχη γεύση σε sandwich, τηγατητές πατάτες και τοστ.

Συνοδεύει: σαλάτες, τοστ, ψάρι, κοτόπουλο.

Τιμή 3,80 €

Κύκνος μαγιονέζα vegan χωρίς γλουτένη 250gr

Η μαγιονέζα Κύκνος vegan χωρίς γλουτένη 250gr είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Με φρέσκα υλικά και πλούσια γεύση, αυτή η μαγιονέζα θα σας κερδίσει με την ποιότητά της και την αυθεντική της γεύση. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως dip για τα αγαπημένα σας τραγανά λαχανικά. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 3,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα monsters 10τεμ

Τα Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα monsters 10τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με μοναδικό τρόπο. Με μια ποικιλία από φρέσκα και πρωτότυπα σχέδια, αυτά τα επιθέματα θα δώσουν μια διασκεδαστική νότα σε κάθε δωμάτιο. Επιπλέον, χάρη στην αδιαβροχότητά τους, μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν ζημιές. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια φρέσκια πνοή στον χώρο σας!
Τιμή 1,45 €

Τοπ μηλόξυδο 500ml

Το Τοπ μηλόξυδο 500ml της εταιρίας ΤΟΠ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτα φυσικό. Με την ανεπανάληπτη γεύση και τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρει, το μηλόξυδο ΤΟΠ θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας κερδίσει για πάντα.
Τιμή 1,97 €

Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr

Το Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση των αγαπημένων σας φρούτων σε μια πρακτική συσκευασία. Με την ανανεωμένη συνταγή της Pez, αυτό το ανταλλακτικό θα σας κερδίσει με την εκλεπτυσμένη γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά του. Απολαύστε το Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρει στους λάτρεις των γλυκών!
Τιμή 13,06 €