• Gliss μάσκα μαλλιών power 4σε1 color radiance 400ml
  • Gliss μάσκα μαλλιών power 4σε1 color radiance 400ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGliss

Gliss μάσκα μαλλιών power 4σε1 color radiance 400ml

Η μάσκα μαλλιών Gliss Power 4 σε 1 Color Radiance προσφέρει προστασία και ενίσχυση στα βαμμένα μαλλιά. Με τη σύνθεσή της ενυδατώνει, αναζωογονεί, αναδομεί και προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας. Η συσκευασία περιέχει 400ml προϊόντος.
36895
5201143757461
5,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml

Η Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και ενυδάτωση στα βαμμένα μαλλιά σας. Η μοναδική της φόρμουλα ενισχύει το χρώμα και προστατεύει την απόχρωση από την φθορά, ενώ παράλληλα προσφέρει βαθιά θρέψη στα μαλλιά σας. Αφήστε τα μαλλιά σας απαλά, λεία και λαμπερά με την Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml. Αποκτήστε τώρα την δική σας συσκευασία και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλ?
Τιμή 3,53 €

Garnier botanic therapy μάσκα μαλλιών με γάλα αμυγδάλου 300ml

Η Garnier μάσκα μαλλιών με γάλα αμυγδάλου 300ml της εταιρίας Garnier Fructis είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Η σύνθεσή της με γάλα αμυγδάλου θα δώσει στα μαλλιά σας ενυδάτωση και θρέψη, ενώ θα τα αφήσει απαλά και λαμπερά. Αποκτήστε τώρα τη Garnier μάσκα μαλλιών και απογειώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης μαλλιών!
Τιμή 3,59 €

Gliss ορός μάσκα μαλλιών splt 100ml

Ανακαλύψτε το μυστικό για λαμπερά και υγιή μαλλιά με τον Gliss ορό μάσκα μαλλιών splt 100ml. Η μοναδική σύνθεσή του θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους απαλότητα και λάμψη. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 5,45 €

Miss Sandy μάσκα μαλλιών για ταλαιπωρημένα και ατίθασα μαλλιά 900ml

Πολυ – λειτουργική μάσκα μαλλιών 3ης γενιάς. Εμπλουτισμένη με κερατίνη για αναδόμηση της τρίχας. Με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά ενισχύει την ενδυνάμωση και λάμψη των μαλλιών.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολη η εφαρμογή της.

Τιμή 4,19 €

Garnier fructis μάσκα μαλλιών deep nourishing 300ml

Η Garnier Fructis μάσκα μαλλιών deep nourishing 300ml θα σας χαρίσει υγιή και λαμπερά μαλλιά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Η εξαιρετική φόρμουλα της θα ενυδατώσει και θα θρέψει τα μαλλιά σας βαθιά, χαρίζοντάς τους απαλότητα και λάμψη. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για λίγα λεπτά και θα νιώσετε τη διαφορά από την πρώτη χρήση. Αποκτήστε τη σήμερα και ανανεώστε τη φροντίδα των μαλλιών σας με ένα προϊόν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.
Τιμή 4,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου μανόλια 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

El Greco τσάι πράσινο με λεμόνι & τσουκνίδα 20x1,3gr

Το πράσινο τσάι της εταιρείας El Greco είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες οι οποίες συμβάλλουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών οξυγόνου. Έχει λιγότερη καφεΐνη από ένα μαύρο τσάι και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Θα πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό, σκοτεινό μέρος, μακριά από το φως και άλλα είδη με έντονη μυρωδιά.

Τιμή 2,61 €

Roshen γκοφρέτα με κρέμα λεμόνι 216gr

Η Roshen γκοφρέτα με κρέμα λεμόνι 216gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει στη γεύση του εξωτικού λεμονιού. Με την πλούσια κρέμα που αγκαλιάζει το τραγανό γκοφρέ, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τη γκοφρέτα Roshen τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση της απόλαυσης!

Τιμή 1,69 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου meditteranean sun 250ml

Απογειώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN! Αυτό το ανταλλακτικό θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του μυρωδιά στις ακτές της Μεσογείου, δημιουργώντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεμάτο φως και ενέργεια με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN!

Τιμή 3,15 €

Trident max splash τσίχλες με βανίλια & μέντα 22gr

Το TRIDENT MAX SPLASH VANILLA 22gr είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αρωματικό εμπνευσμένο από τις φρέσκες βανίλιες της Μαδαγασκάρης. Με την αναζωογονητική του γεύση και τη μακρά προστασία από την κακοσμία του στόματος, το TRIDENT MAX SPLASH VANILLA 22gr θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση δροσιάς και γλυκιάς γεύσης!
Τιμή 0,91 €