• Farcom HD μάσκα μαλλιών leave-in 150ml
  • Farcom HD μάσκα μαλλιών leave-in 150ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom HD μάσκα μαλλιών leave-in 150ml

48122
5202663121220
6,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pantene κρέμα μαλλιών miracle με κολλαγόνο 150ml

Η Pantene κρέμα μαλλιών miracle με κολλαγόνο 150ml της εταιρίας Pantene είναι η απόλυτη λύση για υγιή και λαμπερά μαλλιά. Αποκτήστε απαλά και ενυδατωμένα μαλλιά με τη μοναδική φόρμουλα της Pantene που περιέχει κολλαγόνο. Αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν και να δείχνουν υγιή όλη μέρα. Αποκτήστε τώρα την Pantene κρέμα μαλλιών miracle με κολλαγόνο 150ml και απογειώστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 3,53 €

Farcom HD λάδι μαλλιών με keratin monoi de tahini για επανόρθωση 100ml

Το Farcom HD λάδι μαλλιών με keratin monoi de tahini 100ml είναι ένα προϊόν που υπόσχεται να επανορθώσει και να δώσει λάμψη στα μαλλιά σας. Η μοναδική σύνθεσή του με keratin και monoi de tahini θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα. Αποκτήστε τώρα το Farcom HD λάδι μαλλιών και απολαύστε υγιή και λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 6,27 €

SYOSS ΜΑΣΚΑ 500ML KERATIN BOOST

Η μάσκα SYOSS 500ml Keratin Boost είναι η απόλυτη λύση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας. Με την προηγμένη τεχνολογία Keratin Boost, αυτή η μάσκα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, προσφέροντας απαλότητα, λάμψη και ανανέωση. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για λίγα λεπτά και θα νιώσετε τη διαφορά αμέσως. Αποκτήστε την τώρα και απογειώστε την εμφάνιση των μαλλιών σας!
Τιμή 6,75 €

Garnier botanic therapy μάσκα μαλλιών με γάλα αμυγδάλου 300ml

Η Garnier μάσκα μαλλιών με γάλα αμυγδάλου 300ml της εταιρίας Garnier Fructis είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Η σύνθεσή της με γάλα αμυγδάλου θα δώσει στα μαλλιά σας ενυδάτωση και θρέψη, ενώ θα τα αφήσει απαλά και λαμπερά. Αποκτήστε τώρα τη Garnier μάσκα μαλλιών και απογειώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης μαλλιών!
Τιμή 3,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Ζαρτινιέρα μεταλλική No60

Η Ζαρτινιέρα μεταλλική No60 είναι μια μεταλλική λεκάνη ή γλάστρα που χρησιμοποιείται για την καλλωπισμό του κήπου ή του μπαλκονιοϋ προσφέροντας ένα όμορφο και λειτουργικό στοιχείο στον χώρο σας. Η Ζαρτινιέρα μεταλλική No60 έχει μέγεθος και σχήμα που την καθιστούν ιδανική για φυτά και λουλούδια με μεγαλύτερες ρίζες. Είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και έχει μακρόχρονη αντοχή.
Τιμή 3,00 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος λεμόνι 1lt

Το Klinex Hygiene Καθαριστικό Πατώματος Λεμόνι απολυμαίνει σε βάθος χωρίς χλώριο και αφήνει υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες! Πιο συγκεκριμένα, η ειδική σύνθεσή του χωρίς χλώριο, εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και τις αιτίες αλλεργιών και το καθιστά ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση. Με τα Klinex Hygiene Καθαριστικά Πατώματος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαρίζετε υγιεινή καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια και έτσι, να απολαμβάνετε το σπίτι σας κάθε στιγμή ξέγνοιαστα.

Τιμή 2,14 €
Bonjour κρουασάν gold 110gr Bonjour κρουασάν gold 110gr
Περιορισμένη προσφορά!

Bonjour κρουασάν gold 110gr

Το "Bonjour κρουασάν rosher 110γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Bonjour με συνολικό βάρος 110 γραμμάρια.

Κανονική τιμή 1,29 € Τιμή 1,16 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Σακουλα ρολο 37cm x 11 micra 200τεμ

Η σακούλα ρολό 37cm x 11 micra 200τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των προϊόντων σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και προστατευμένα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, αντοχή και λειτουργικότητα σε ένα μοναδικό πακέτο.
Τιμή 2,47 €