• Farcom echo μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 250ml Farcom - 1
  • Farcom echo μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 250ml Farcom - 2
  • Farcom echo μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 250ml Farcom - 3
  • Farcom echo μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 250ml Farcom - 4
  • Farcom echo μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 250ml Farcom - 5
  • Farcom echo μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 250ml Farcom - 6
  • Farcom echo μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 250ml Farcom - 1
  • Farcom echo μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 250ml Farcom - 2
  • Farcom echo μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 250ml Farcom - 3
  • Farcom echo μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 250ml Farcom - 4
  • Farcom echo μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 250ml Farcom - 5
  • Farcom echo μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 250ml Farcom - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom echo μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 250ml

Μάσκα για προστασία χρώματος της Farcom, κατάλληλη για βαμμένα μαλλιά. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολη η εφαρμογή της και έχει ωραίο άρωμα.

4290
5202663120810
2,90 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης

Τρόπος εφαρμογής:

1. Πριν από τη μάσκα είναι απαραίτητο να έχετε λουστεί σχολαστικά. Όταν τα μαλλιά είναι καθαρά το προϊόν μπορεί να εισχωρήσει μέχρι το τελευταίο στρώμα της τρίχας. Φυσικά, είναι προτιμότερο να λούζεστε με χλιαρό προς ζεστό νερό, καθώς έτσι ανοίγουν εντελώς οι πόροι της τρίχας και η μάσκα απορροφάται στο 100%.2. Στραγγίξετε τα μαλλιά σας ώστε να φύγει η περίσσια ποσότητα νερού.3. Πάρτε μια ποσότητα περίπου δύο καρυδιών και απλώστε σε νωπά μαλλιά. Είναι προτιμότερο να εφαρμόζεται απο τη μέση έως τις άκρες των μαλλιών και να γίνεται ένα ελαφρύ μασάζ ώστε να απορροφηθεί καλά το προϊόν.4. Αφήστε τη μάσκα όσο περισσότερο μπορείτε για να δράσει σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Ένας ιδανικός χρόνος είναι τα 5 λεπτά. Extra tip: Για ακόμα μεγαλύτερη και σωστή ενυδάτωση μαλλιών τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία ζεστή πετσέτα. Όλες οι μάσκες και ιδιαίτερα οι ενυδατικές δρουν καλύτερα σε ζεστό περιβάλλον.5. Ξεβγάλτε καλά. Προτείνεται το ξέβγαλμα να γίνεται με χλιαρό προς κρύο νερό ώστε να κλείσουν τα λέπια της τρίχας και να "κλειδώσουν" όλα τα θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο υπάρχουν και κρέμες που μπορείτε να τις αφήσετε στα μαλλιά χωρίς ξέβγαλμα (leave on).

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom HD μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά 200ml

Μάσκα για προστασία χρώματος της Farcom, κατάλληλη για βαμμένα μαλλιά. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους. Περιέχει κερατίνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπλαση και επανόρθωση των μαλλιών, καθώς και στην αναπλήρωση της χαμένης κερατίνης στην δομή της τρίχας.

Τιμή 4,22 €

Gliss ορός μάσκα μαλλιών night repair 100ml

Η Gliss ορός μάσκα μαλλιών night repair 100ml είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε και να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, προσφέροντας εντυπωσιακή λάμψη και απαλότητα. Αφήστε το να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας και ξυπνήστε με υγιή, λαμπερά μαλλιά που θα κλέψουν την παράσταση.
Τιμή 5,45 €

Gliss μάσκα μαλλιών 4σε1 repair 400ml

Η μάσκα μαλλιών Gliss Power 4 σε 1 Repair είναι μια πολυλειτουργική μάσκα που προσφέρει βαθιά επανόρθωση, θρέψη, ενυδάτωση και προστασία στα μαλλιά σας. Με τη συνεχή χρήση της, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν απαλότητα, λάμψη και ανανέωση. Η σύνθεσή της περιέχει ενεργά συστατικά που επιδιορθώνουν την ταλαιπωρημένη τρίχα από το εσωτερικό, ενώ παράλληλα προστατεύουν από τις εξωτερικές επιθέσεις. Η μάσκα είναι κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών και έχει
Τιμή 5,43 €

Miss Sandy μάσκα μαλλιών για όλους τους τύπους μαλλιών 900ml

Πολύ- λειτουργική μάσκα μαλλιών για όλους τους τύπους μαλλιών. Εμπλουτισμένη με καστορέλαιο και έλαιο Αβησσυνίας για απόλυτη θρέψη της τρίχας και προστασία του χρώματος. Με πρωτεΐνες σιταριού για όγκο και λάμψη. Για λαμπερά μαλλιά γεμάτα ζωντάνια και υγεία.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολη η εφαρμογή της και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 4,19 €

SYOSS ΜΑΣΚΑ 500ML REPAIR

Η μάσκα SYOSS 500ml Repair είναι η ιδανική λύση για την ανανέωση και αναζωογόνηση των μαλλιών σας. Με την πλούσια σύνθεσή της, ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, ενώ παράλληλα προσφέρει απαλότητα και λάμψη. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και ενισχυμένα, ενώ προστατεύει από τη θερμότητα του σίδερου και του πιστολιού. Αποκτήστε τώρα την μάσκα SYOSS 500ml Repair και απογειώστε την φροντίδα των μαλλιών σας!
Τιμή 6,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Fly οικολογική μυγοπαγίδα καρουλάκι 4τεμ

Παγίδα για μύγες σε χάρτινη κορδέλα με επικάλυψη κόλλας. Διατηρεί την κολλητική της ικανότητα για αρκετό διάστημα, χωρίς να ξεραίνεται και δεν επηρεάζεται από την υγρασία.

Τιμή 0,91 €

Αβεζ αστράκι ψιλό 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 54x75cm 10τεμ

Οι Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 54x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Snapy, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τις Snapy σακούλες και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητά τους.
Τιμή 0,66 €

Lux-plast σακουλα γραφειου wc 20τεμ 48x50cm

Η Lux-plast σακούλα γραφείου wc 20τεμ 48x50cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γραφείο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Lux-Plast, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι σακούλες αυτές θα κρατήσουν τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ανεπιθύμητη ανακύκλωση να σας ενοχλεί πλέον, αγοράστε τώρα τις Lux-plast σακούλες γραφείου wc και απολαύστε έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο εργασίας.
Τιμή 0,27 €