• SCOTCH BRITE ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ - (3τεμ.) (FIBRAVERDE)
  • SCOTCH BRITE ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ - (3τεμ.) (FIBRAVERDE)

SCOTCH BRITE ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ - (3τεμ.) (FIBRAVERDE)

49565
3134373600028
1,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

RAID SPRAY 400ml ΓΙΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΕΝΤΟΜΑ

Το RAID SPRAY 400ml είναι το ιδανικό προϊόν για την εξάλειψη των ιπταμένων εντόμων στο σπίτι σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει άμεσα τα ενοχλητικά έντομα και σας προσφέρει άμεση προστασία. Μην αφήνετε τα ενοχλητικά έντομα να χαλάσουν την ηρεμία σας, αποκτήστε το RAID SPRAY 400ml τώρα και απολαύστε έναν χώρο χωρίς ενοχλητικά εντόμα.
Τιμή 3,69 €

Tns soft & cosy κάλτσες one size 1 ζευγάρι

Οι Tns soft & cosy κάλτσες είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τους κρύους μήνες του χειμώνα. Με μαλακό ύφασμα και άνετη εφαρμογή, θα σας κρατήσουν ζεστούς και άνετους κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το δικό σας ζευγάρι και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης άνεσης και ζεστασιάς.
Τιμή 0,97 €

Τσιχλες μπαλα τεννις 200τεμ κουτι

Απολαύστε το παιχνίδι σας με τις Τσίχλες μπάλες τέννις 200 τεμάχια! Αυτές οι μπάλες είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε παιχνίδι τέννις, προσφέροντας αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ατελείωτες ώρες διασκέδασης με αυτές τις εξαιρετικές μπάλες τέννις!
Τιμή 12,34 €

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ REFILL 750ml AEGEAN BREEZE

Το ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ REFILL 750ml AEGEAN BREEZE είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα αίσθημα φρεσκάδας και αναζωογόνησης κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας. Η μοναδική του σύνθεση σας εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό και ενυδάτωση, ενώ ο αρωματικός συνδυασμός της Αιγαίου θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία άκρως απολαυστική. Αποκτήστε το ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ REFILL τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 1,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Miss Sandy μάσκα μαλλιών για ταλαιπωρημένα και ατίθασα μαλλιά 900ml

Πολυ – λειτουργική μάσκα μαλλιών 3ης γενιάς. Εμπλουτισμένη με κερατίνη για αναδόμηση της τρίχας. Με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά ενισχύει την ενδυνάμωση και λάμψη των μαλλιών.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολη η εφαρμογή της.

Τιμή 4,19 €

Ποτηροπανα βαμβακερα 40x60cm

Αποκτήστε τώρα τα υπέροχα ποτηροπανα βαμβακερά 40x60cm από την εταιρία μας! Με υψηλή ποιότητα και απίστευτη απορροφητικότητα, αυτά τα ποτηροπανα θα κάνουν την κουζίνα σας να λάμψει. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας!
Τιμή 2,04 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι ολικής 120gr

Τα Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι ολικής 120γρ είναι ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ που συνδυάζει τη γευστική εμπειρία των κριτσινιών με τα οφέλη της ολικής αλέσεως. Κάθε κρίκος προσφέρει την τραγανή υφή και τον υπέροχο γευστικό χαρακτήρα του κριτσινιού, ενώ ταυτόχρονα παρέχει τα θρεπτικά οφέλη των ολικών δημητριακών.

Τιμή 1,61 €

Felce azzurra συμπυκνωμένο μαλακτικό λευκός μόσχος 1025ml

Το μαλακτικό FELCE AZZURA με την μακρά του Ιταλική παράδοση χαρίζει αξεπέραστο ιδιαίτερο άρωμα στα ρούχα σας με εσάνς πούδρας και μια αίσθηση απαλότητας που με το ενεργό οξυγόνο διατηρεί τα ρούχα μαλακά με ένα μόνο καπάκι.

Τιμή 2,76 €

Musto μηλόξυδο 400ml

Μηλόξιδο της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παρασκευάζεται από χυμό μήλων στον οποίο προστίθεται μαγιά και μέσω της διαδικασίας της ζύμωσης μετατρέπεται σε ξίδι. Διαθέτει έντονη γεύση και μυρωδιά, και χρησιμοποιείται στις σαλάτες αλλά και για την παρασκευή μαρινάδων και σαλτσών για κρέας ή ψάρι. Μπορείτε να το καταναλώσετε είτε προσθέτοντας το στις μαγειρικές παρασκευές σας, είτε αραιώνοντας 1-2 κουταλιές της σούπας σε ένα ποτήρι νερό. Συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης, μειώνοντας έτσι τον καρδιαγγειακό κίνδυνο. Επίσης, το οξικό οξύ του ξιδιού επιδρά θετικά ακόμη και στην αρτηριακή πίεση. Επιπλέον από τις καρδιοπροστατευτικές του ιδιότητες, το μηλόξιδο αποτελεί και ένα καλλυντικό μαλλιών. Ο ψεκασμός των μαλλιών με μηλόξιδο αποτελεί ένα φυσικό μαλακτικό καθώς κάνει τα μαλλιά λεία και λαμπερά.

Τιμή 0,69 €