• Νέο
  • ZERO ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ (36gr.x12τεμ.) - (ΚΑΝΕΛΑ & ΒΑΝΙΛΙΑ)
  • ZERO ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ (36gr.x12τεμ.) - (ΚΑΝΕΛΑ & ΒΑΝΙΛΙΑ)

ZERO ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ (36gr.x12τεμ.) - (ΚΑΝΕΛΑ & ΒΑΝΙΛΙΑ)

51213
5201583089566
11,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Palmolive σαπουνi 90gr 3+1 δωρο almond & milk

Αφράτο σαπούνι Palmolive 90gr που αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Η μοναδική σύνθεση με αμυγδαλέλαιο και γάλα θα σας χαρίσει μια αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας. Αποκτήστε τώρα το Palmolive σαπούνι 90gr και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα που σας αξίζει.
Τιμή 1,78 €

Tns σετ ριγα 8 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο μπλε

Το σετ ριγα 8 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με όμορφα ρίγες σε λευκό και μπλε χρώμα, αυτές οι πετσέτες προσφέρουν στυλ και λειτουργικότητα. Από μαλακό ύφασμα υψηλής ποιότητας, θα σας προσφέρουν αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τώρα το σετ ριγα 8 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm της Tns και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ!
Τιμή 2,01 €

Zero καραμελες 32gr,x12τεμ ευκαλυπτοσ

Ζαχαρωδών. Οι καραμέλες Zero με ευκάλυπτο είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια δροσιστική γεύση και να ανανεώσετε την αναπνοή σας. Απολαύστε την αίσθηση του φρέσκου ευκαλύπτου με κάθε διακριτική μασχάλη, και αφεθείτε στην αγορά αυτού του νόστιμου προϊόντος που θα σας κάνει να το θέλετε κάθε μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις Zero καραμέλες με ευκάλυπτο και να ανακαλύψετε μια νέα αγαπημένη λιχουδιά!
Τιμή 11,44 €

Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial

Το Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial είναι το ιδανικό προϊόν για ένα απολαυστικό ντους που θα σας αφήσει αναζωογονημένους και με αίσθηση φρεσκάδας. Η αντιβακτηριακή του δράση θα προστατεύσει το δέρμα σας ενώ η μοναδική του σύνθεση θα σας χαρίσει μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας. Αποκτήστε το Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός πραγματικά απολαυστικού ντους!
Τιμή 1,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 42μεζ 2,1lt

Το Skip Active Clean με 100% φυσικής προέλευσης ένζυμα χαρίζει εκπληκτικά αποτελέσματα με την πρώτη πλύση. Αφαιρεί δύσκολους λεκέδες χαρίζοντας στα ρούχα ασύγκριτη καθαριότητα. Η πρωτοπόρα σύνθεσή του το καθιστά αποτελεσματικό και στο σύντομο πρόγραμμα.

Τιμή 9,49 €

Elephant twisted πρέτσελς ντομάτα και σπόροι κύμινο 70gr

Η ιδανική λύση για όσους αναζητούν μια γευστική εμπειρία που ξεχωρίζει. Το ELEPHANT TWISTED PRETZEL 70gr. με ντομάτα και σπόρους κύμινου συνδυάζει την πλούσια γεύση της ντομάτας με το αρωματικό κύμινο, δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την τραγανή υφή και την απίστευτη γεύση του Elephant Twisted Pretzel και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομικ?
Τιμή 0,98 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού