• Palmolive σαπουνi 90gr 3+1 δωρο almond & milk
  • Palmolive σαπουνi 90gr 3+1 δωρο almond & milk
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPalmolive

Palmolive σαπουνi 90gr 3+1 δωρο almond & milk

Αφράτο σαπούνι Palmolive 90gr που αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Η μοναδική σύνθεση με αμυγδαλέλαιο και γάλα θα σας χαρίσει μια αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας. Αποκτήστε τώρα το Palmolive σαπούνι 90gr και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα που σας αξίζει.
33651
8714789699110
1,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φαιδων βουτηματα 350gr, ζεβρα

Το Φαιδών βουτήματα 350gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη μοναδική γεύση της ζέβρας από την εταιρία Φαίδων. Με την πλούσια γεύση και την ποιότητα που προσφέρει, θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 2,99 €

Old spice deo spray 150ml restart

Η απίστευτη φρεσκάδα του Old Spice deo spray 150ml restart θα σας κατακλύσει με τη μοναδική του μυρωδιά. Αφήστε το άρωμα να σας ανανεώσει και να σας δώσει αυτοπεποίθηση όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 3,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Τζούλια γεωργιάδη λευκός ημίγλυκος οίνος 500ml

Ο λευκός ημίγλυκος οίνος Τζούλια Γεωργιάδη αποτελεί την τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα δροσιστικό και γευστικό κρασί. Με την απαλή του γεύση και το φρουτώδες άρωμά του, σίγουρα θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τον σε κάθε ευκαιρία και αναδείξτε τις στιγμές σας με μια νότα πολυτέλειας και απόλαυσης. Αποκτήστε τον τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη μοναδική εμπειρία της γεύσης.
Τιμή 2,64 €

Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 20τεμ

Το χαμομήλι είναι από τα πιο δημοφιλή βότανα, γνωστό για τις πλούσιες ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καφεΐνη/τεΐνη οπότε μπορείτε να το απολαμβάνετε όλες τις ώρες.

Τιμή 1,65 €

Izi παγοκυψέλες 280 παγάκια

Οι παγοκυψέλες Izi 280 παγάκια είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα ποτά σας δροσερά και δροσιστικά. Με την υψηλή ποιότητα και την ευκολία χρήσης τους, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Αποκτήστε τώρα τις παγοκυψέλες Izi και απολαύστε το ποτό σας με άνεση και στυλ!
Τιμή 0,47 €

Omo σκόνη πλυντηρίου ρούχων τροπικά λουλούδια 45μεζ 2,52kg

Το ΟΜΟ για το πλυντήριο με Τροπικά Λουλούδια χαρίζει ένα Άρωμα φρεσκοπλυμένου που διαρκεί και διαρκεί..! Κάθε δόση χαρίζει εξαιρετική καθαριότητα, ενώ τα εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια αρώματα που περιέχει έχουν επιλεχτεί ειδικά για να σας προσφέρουν φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα.

Τιμή 6,75 €